Hlavní obsah

Milan Princ představil svou novou sbírku básní

• Aktualizováno
Novinky, Petr Hejna

Písecký bohém Milan Princ představil v pátek 20. června v píseckém Divadle Pod čarou svůj nejnovější literární počin Archanděl a Gabriela spolu se zahájením výstavy fotografií a obrazů jeho i dalších přátel.

Foto: Jan Vávra
Článek

Koncem loňského roku Princ potěšil své příznivce bohatě v bookletu vybaveným profilovým albem Tabula Rasa?, kde z ohromné plejády spolupracujících umělců a kamarádů z muzikantské branže rozhodně nelze přehlédnout účast třeba Michala Pavlíčka, Leška Semelky, Romana Dragouna nebo Vladimíra Václavka. Podrobnější recenze alba zde

Vcelku krátce tak dokazuje okolí, že Princové nejsou na draka, a byť se dal slyšet, že své aktivity mírně omezí, vydal právě zbrusu novou sbírku poezie s titulem Archanděl a Gabriela. Křest proběhl v sále u baru píseckého Divadla Pod čarou, kde se sešlo spousta Milanových přátel a kde představil výtvarné počiny jak jeho, tak přátel a blízkých - k vidění budou až do konce prázdnin.

Součástí křtu sbírky bylo i vystoupení místní kapely Primátor Dittrich, s kterou po léta Milan je spjat coby textař a deklamátor, a následná prodejní autogramiáda. Sbírka bude zatím veřejnosti nabízena na koncertech Romana Dragouna, v jednání je i distribuce v knihkupecké síti.

A lze doufat, že Princova tvorba tímto počinem, příznivcům představeným v době letního slunovratu, ještě opravdu zdaleka nekončí. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám