Hlavní obsah

Milan Peroutka změnil profesi?

Novinky, René Kekely

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herec a zpěvák Milan Peroutka má rád život, svou profesi, fajn lidi, ale co také miluje, je sladké. Jak přiznává, ujíždí na něm - konkrétně na čokoládě. Bude mít dokonce svou vlastní, včetně pralinek. Fanouškům tak tedy ještě více nabídne kus sebe.

Foto: archiv Čokomuzeum.cz

Milan Peroutka jako cukrář a čokolatér v táborském Muzeu čokolády a marcipánu

Článek

Herec a zpěvák Milan Peroutka navštívil nedávno známé táborské Muzeum čokolády a marcipánu, aby si vyrobil svoji řadu pralinek a čokolád. Původní spolupráce vznikla koncem léta, když se zúčastnil čokoládového festivalu a před tím nazpíval jednu z písniček do audioknihy Fína čokoláda, kam ústřední píseň udělala Lucka Vondráčková.

„Moji fanoušci vědí, že jsem hodně na sladké, ujíždím na něm. Dokonce jsem dal na internet video, jak upéct správný cheesecake, a často ho teď dostávám i na autogramiádách po koncertech. Napadlo mě, že je skvělý nápad, abych nabídl něco sladkého tentokrát i já fanouškům. Takže vedle triček, tašek, řetízků a alba, které nám s Perutěmi vyjde v březnu, si budou moct nově odnést i tabulku čokolády, která přesně odpovídá mým chuťovým preferencím. Doufám, že si na ní taky pošmáknou," říká Peroutka, kterého fanoušci každý týden mohou vídat i v nováckém seriálu Ordinace v růžové zahradě.

„Ve spolupráci s Jirkou Soukupem a Filipem Rožkem jsme připravili dvě verze čokolád - mléčnou a hořkou. Budou v ní maliny, jahody, kokos, pistácie, lískové oříšky a taky kus Milana. Takže si vlastně pochutnají i na mé hlavě," dodal Milan Peroutka s tím, že vlastní čokoláda je tak logickým vyústěním celé spolupráce.

Muzeum čokolády v Táboře je ojedinělým zážitkovým centrem v ČR svého druhu. Návštěvníci v něm uvidí třeba Jaromíra Jágra z čokolády, Mr. Beana a jeho Mini Morrise v životní velikosti, 250 kg vážící hlavu Piráta z Karibiku nebo nejnověji největší interaktivní čokoládový vlak v ČR od Daniela Šefčíka.

„Jsem moc ráda, že se nám daří zvát i známé, a především milé osobnosti. A Milan je rozhodně jednou z nich. U nás v čokoládové výrobně mu to rozhodně šlo hezky od ruky. Z fleku by mohl být čokolatérem," dodala provozovatelka muzea Petra Kovandová.

Tak kdo ví, až se zpěvák bude cítit třeba unavený, ví, kam se může vrtnout. 

Reklama

Výběr článků

Načítám