Hlavní obsah

Michaela Nosková v pražském klubu hovořila o bisexualitě

Novinky, Petr Mráček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pražském klubu Friends proběhla v pondělí 19. srpna další talk show moderátora Vlasty Vébra Kecy k věci, kde si tentokrát pozval protagonisty muzikálu Rent, který se hraje v divadle Na Prádle v anglickém jazyce.

Foto: Petr Mráček

Michaela Nosková a Tereza Martínková ve své scéně, muzikál Rent

Článek

A show to byla pozoruhodná. Vidět jsme mohli ukázky z muzikálu, například duet Maureen s Joanne, který má lesbický podtext., či duet Rogera s Mimi. Navíc jsme se dozvěděli pár zajímavostí ze zákulisí muzikálu, ale i osobního života všech zúčastněných.

Rozhodně o největší překvapení večera se postarala Michaela Nosková, která je provdána a má tříletou dcerku, když se přiznala ke své bisexualitě a všem tak vyrazila dech. „Já s bisexualitou nemám vůbec žádný problém, je to součást i mého života, proto nemusím svoji roli nějak hrát, já si ji užívám, i té líbací scény,“ řekla Michaela Nosková během večera.

Dále se přiznala, že o tuto roli stála již v minulosti. „Byla jsem kdysi v Londýně a zúčastnila jsem se konkursu na roli Maureen. Nevzali mě kvůli mé tehdy špatné výslovnosti. Proto jsem moc ráda, že tuto roli mám v našem nastudování,“ dodala Michaela.

Otázek nebyli ušetřeni ani další hosté, kterými byli Michaela Doubravová a Roman Tomeš. Jaké to je vlastně hrát v muzikálu zamilovanou dvojici, když jste zamilovaní i v reálném životě? Oba svorně prohlásili, že co prožívají právě v soukromí, mohou do rolí dát s maximálním nasazením. Roman Tomeš dodal: „A taky pak doma můžeme role víc rozebírat, diskutovat.“

Zato Michaela Doubravová prozradila, jak dokáže na Romana žárlit. „Byla jsem se podívat na svoji alternaci, výbornou Markétku Procházkovou. Když jsem viděla naši milostnou scénu, jak si ji s Romanem užívají, šla jsem raději do divadelního baru na dvě deci vína,“ řekla s úsměvem.

V muzikálu hraje parta mladých lidí, která je sehraná od začátku do konce. Michaela Dobravová práskla, že během zkoušek sem tam došlo k menším hádkám, ale vše se vyříkalo hned a byla pohoda dál zkoušet. Roman doplnil: „Jsme fakt bezva parta. Třeba po představení sedíme na nábřeží za divadlem, kecáme, popíjíme vínko a rozcházíme se domů třeba ve 4 hodiny ráno.“

Pokud tedy chcete vidět sehranou partu v jednom z nejlepších muzikálů na světě, neváhejte a zajděte si do divadla Na prádle. Tohle představení stojí za zhlédnutí. Navíc v původním znění celé představení působí emotivněji. A nebojte se, běží české titulky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám