Hlavní obsah

Mezinárodní festival folk a country Porta 2011 bude hostit Ústí nad Labem

Novinky, Jaroslav Sameš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve dnech 2. až 4. června se uskuteční v Ústí nad Labem mezinárodní festival country a folkové hudby Porta 2011.

Foto: Jaroslav Sameš

První den Porty proběhne ve velkém sále Domu kultury

Článek

Postupně se uskuteční na třech místech v Ústí nad Labem. Druhý červnový den od 18.30 hodin ve velkém sále Domu kultury vystoupí kapely Sekvoj z Prahy, Náplava z Ústí nad Labem, Vojta Kiďák Tomáško z Lokte, Tempo di vlak z Ostravy a další.

Následující den 3. června je na programu Finále autorské soutěže. Vystoupí deset finalistů a další hosté jako loňský vítěz Esence, Burizón, Martin Rous, Stráníci, Věra Martinová a další. To vše se odehraje na Lidickém náměstí od 17.30 hodin.

Čtvrtého června od 12.30 hodin začíná v letním kině Trampská sedma, což je přehlídka účastníků porty, jejichž hudba bude znít v rytmu "di tramp".

Od 15.30 se můžete zúčastnit Mezinárodního finále interpretační porty, kde budou soutěžit kapely z Česka, Slovenska, Polska a Maďarska. Jako hosté vystoupí kapely Reliéf, Modrotisk, Kapitám Kid, Taxmeni, Franta Nedvěd s kapelou, Marie Rotrová a mnoho dalších.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám