Hlavní obsah

Město Habartov vyhlásilo své Osobnosti roku 2010

Novinky, Aleš Plevka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Teprve podruhé v řadě se rada města Habartova rozhodla udělit titul "osobnost roku". Vloni si toto ocenění zasloužila paní M.Lísalová, místní kronikářka a grafická tvůrkyně městského zpravodaje. I pro letošek se z tohoto ocenění mohou v Habartově těšit ženy a to hnedle dvě.

Foto: Aleš Plevka

Plaketa a pamětní list

Článek

Na základě nominací od veřejnosti a doporučení Komise pro sport a kulturu se rada rozhodla toto prestižní ocenění za loňský rok udělit ve dvou kategoriích a to "dospělí“ a „mládež“.

Na reprezentačním plese města si pak dorazily toto ocenění převzít paní Ingrida Sedláková a slečna Lucie Siváková. Prvně jmenovaná za mnohaletou a obětavou práci s místní mládeží a spolupořádání tradičních městských akcí. Siváková převzala ohodnocení za skvělou reprezentaci města v oblasti kultury a to opakovanými výbornými umístěními v rámci pěveckých soutěží v regionu i celé ČR.

Při slavnostním večeru si obě zástupkyně něžného pohlaví z rukou pana starosty Zemka převzaly a na památku domů odnesly pamětní plaketu a list. Chybět nesměla ani květina a dárkový koš návdavkem.

Oběma ještě jednou touto cestou gratulujeme.

Obyvatelé města mohou nominovat další, kteří by si ocenění zasloužili. Není nutné čekat na závěr tohoto roku, ale nominace lze podávat i v jeho průběhu, aby nedošlo k tomu, že se na nějakou významnou událost či něčí v kladném slova smyslu pozoruhodný čin zapomene.

Reklama

Výběr článků

Načítám