Hlavní obsah

MC Erik si poprvé vyzkoušel roli moderátora

Novinky, Helena Šebestová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Koncert Dalibora Jandy při autogramiádě Markéty Harasimové proběhl 13. února v brněnském klubu Šelepka. Na akci nazvané Ráj, past a devadesátky Markéta Harasimová odhalila obálku své nohy knihy a MC Erik nejen zazpíval, ale také si poprvé vyzkoušel roli moderátora. A to velmi úspěšně.

Foto: Dušan Prouza

Koncert Dalibora Jandy při autogramiádě Markéty Harasimové v Brně moderoval MC Erik, který si na akci také zazpíval.

Článek

Dalibor Janda v klubu Šelepka nadšeným hostům zazpíval některé ze svých největších hitů. V plném sále se skvělou atmosférou vystoupila také jeho dcera, stále populárnější zpěvačka a skladatelka Jiřina Anna Jandová. Krásný návrat do 90. let zajistily nejen písně Dalibora Jandy, ale také nejpopulárnější hity MC Erika.

V průběhu večera Markéta Harasimová slavnostně odhalila obálku své nové knihy a při závěrečné autogramiádě se fanouškům podepisovala nejen ona, ale všichni účinkující. Nechyběla tombola s cenami od partnerů akce, Nakladatelství Maha, SLIMdiet a Vinařství Sedláček Kurdějov.

Kdo si nechal Ráj, past a devadesátky ujít v Brně, nemusí zoufat. Druhý termín akce proběhne v Praze 28. února od 18 hodin v klubu MISCH MASCH. Zde na programu přibude ještě módní přehlídka psí módy. Z výtěžku akce totiž bude podpořen neziskový spolek GACR - Greyhound Adoption Czech Republic, který zachraňuje životy psům v největší nouzi.

Reklama

Výběr článků

Načítám