Hlavní obsah

Maxipes Fík s kamarády rozdával radost a pohodu

Novinky, Václav Vlasák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Kadani se sešli klienti několika domovů pro osoby se zdravotním postižením na diskotéce s Maxipsem Fíkem.

Foto: Václav Vlasák

Maxipes Fík přišel pobavit klienty domovů pro osoby se zdravotním postižením.

Článek

V pátek 11. dubna kadaňské Orfeu patřilo klientům domovů pro osoby se zdravotním postižením. Konala se zde diskotéka s Maxipsem Fíkem. Jan Losenický, ředitel pořádající organizace Kulturní zařízení Kadaň, přivítal účastníky z Kadaně, Vejprt, Kovářské, Tuchořic, Chomutova a Mašťova.

Úvodní slovo měl kadaňský farář Josef Čermák, který ujistil, že pozvání přijal rád a pozvání si váží. Podle něj jde o krásnou akci. „Lidé, kteří tu budou vystupovat, tu chtějí být. Chtějí pro vás hrát a zpívat. To je nádherné. Proto jsem přišel a chci celé této akci požehnat,“ řekl Čermák.

Kromě Fíka něj přišlo účastníky zabavit několik mladých umělců z Kadaně. Hudebním motorem zábavy byl Dj Píďan, kterému sekundoval DJ Vašík. Svoje vystoupení ale měli i účastníci setkání. Na klávesy zahrála Helenka Dírová a zpěvem se přidali další. Došlo i na focení s Fíkem, a tak si každý z účastníků mohl odnést, kromě pěkného zážitku, zajímavou fotografii. Nechybělo ani občerstvení, které zajistil Kiwanis Kadaň.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám