Hlavní obsah

Maturanti představili svá výtvarná díla

Novinky, Patrik Pařízek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve Velkém ateliéru Střední pedagogické školy v Berouně byla 20. května zahájena výstava maturitních prací. Studenti představili nejen své malby a kresby, ale i plastiky a instalace.

Foto: Patrik Pařízek

Výstavu zahájil Mgr. Tomáš Petříček, který předal slovo i studentům

Článek

Díla specialistů a specialistek výtvarné výchovy ze 4. lycea, oboru Předškolní a mimoškolní pedagogika a jednoletého dálkového studia, zaplnila celý prostor školního ateliéru.

"Výtvarná díla jsou letos velice kvalitní. Je na co se dívat a co obdivovat," řekl o výstavě Mgr. Tomáš Petříček, jeden z odborných pedagogů společně s Jaroslavem Janíkem, Pavlem Horákem a Viktorem Žabinským.

"Na výstavě jsou k vidění i metodické pomůcky všech studentek tohoto oboru a dálkařek. Děti jsou zde vítané, zvláště předškoláci, kteří si mohou nějaké pomůcky, např. hračky, i vyzkoušet," dodal Petříček.

Obohacením vernisáže bylo vystoupení Vladislava Chvojky z 1. lycea, který zahrál na saxofon.

Výstava není určena jen studentům školy či přátelům, ale široké veřejnosti. O talentu studentů a studentek se budete moci přesvědčit celý měsíc.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám