Hlavní obsah

Maštale přivítá závodníky na kole

Novinky, Lenka Vozková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pořadí 5. cyklomaraton z deseti vás zavede do Pardubického kraje, kde se koná již 11. ročník závodu AUTHOR CYKLO MAŠTALE. V sobotu 11. 6. 2011 budou pro účastníky připraveny trasy dlouhé 1, 10, 20, 25, 50 a 100km, které budou začínat i končit na náměstí v Proseči.

Foto: sportstratilek
Článek

Přijďte si také změřit síly s Lukášem Bauerem, Jiřím Magálem, Dušanem Kožíškem a dalšími sportovci, kteří se zúčastní letošního ročníku.

Závod na horských kolech povede mezi pískovcovými skalami a přírodní rezervací Maštale. Pro závodníky i diváky bude připraven bohatý doprovodný program, který vyvrcholí zábavou s živou hudbou. V rámci závodu bude umožněno třídění odpadů v prostorách startu i cíle.

„Areály budou vybaveny barevnými kontejnery, do kterých mohou návštěvníci třídit,“ informuje Šárka Nováková z neziskové společnosti Eko-Kom. Tato společnost je již podruhé partnerem celé tour a v České republice se stará o využití tříděného odpadu.

Bližší informace najdete na www.mastale.cz a www.jaktridit.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám