Hlavní obsah

Maloskalská, Sychrovská a Benátská noc 2013. Hudební trojboj sází na osvědčená působiště

Novinky, Petr Štrympl

Pavel Mikez, pořadatel jednoho z nejznámějších letních hudebních festivalů – Benátská noc, přichází pro rok 2013 s novým konceptem tří hudebních nocí.

Foto: pořadatel

logo

Článek

Vše odstartuje prvním ročníkem jednodenního festivalu Maloskalská noc (22. 6. 2013), který se bude konat na známém místě v Malé Skále a naváže na zdejší hudební tradici. Potvrzeni už jsou: Richard Müller, Anna K, Jaroslav Uhlíř, pro děti Pískomil se vrací a pro všechny tradiční neckyáda.

Koncert v rámci Sychrovské noci (29. 6. 2013) se odehraje v romantické zámecké zahradě státního zámku Sychrov a jméno interpreta se zatím tají. V minulosti zde vystoupili např. Sinead O´Connorči Apocalyptica.

Závěrečné noci pro rok 2013 budou tři večery po sobě patřit 21. ročníku festivalu Benátská noc (26. - 28. 7. 2013). Pavel Mikez k programu dodává: „Chtěli bychom se více zaměřit na formace, které u nás ještě vůbec nehrály. Proto jsme zařadili kapely N.O.H.A., XIII. Století či Peter Bič Projekt. Postupně budeme přidávat další. Plánujeme také velkou herní zónu pro děti a více míst na stanování, což nám umožňuje ve vysoké kvalitě areál ve Vesci u Liberce, kam jsme v letošním roce festival úspěšně přestěhovali."

Do konce tohoto roku stále existuje možnost pořídit si vstupenky na celý program 21. ročníku Benátské noci za 990 Kč. Do nabídky přibyl nově i omezený počet VIP lístků (100 kusů) zahrnující i luxusní servis (klimatizovaný stan s kobercem s výhledem na hlavní scénu, sedací soupravy, plazmové obrazovky, relaxační lehátka s masáží, bar, raut, osvětlené splachovací toalety, VIP parking, přednostní odbavení samostatným vstupem, pivo, nealko nápoje) za 9990 Kč. Oba typy vstupenek budou k dispozici po omezený čas v předprodejní síti Ticketportal.

Reklama

Výběr článků

Načítám