Hlavní obsah

Lucie Vondráčková se po svém návratu z Kanady rozhodně nenudí

Novinky, Jakub Pešout

Se svým návratem z Kanady představila Lucie Vondráčková fanouškům svůj nový videoklip k písničce Jedou vozy prérií, vrhla se rovnýma nohama do natáčení posledního dílu komedie Babovřesky, chystá natáčení dalšího alba a dokonce ji budou moci fanoušci vidět na několika akcích.

Foto: archív FK Lucie Vondráčkové

Lucie Vondráčková v klipu Jedou vozy prérií

Článek

Než Lucie přiletěla zpátky do Čech, poslal svým fanouškům nový klip. „Na každé desce máme nějakého zástupce folku. Jsou to mé srdcovky a na Hit tour se navíc krásně živě propojily s mou tanečnější částí duše,” komentuje vybranou písničku Lucka. 

Skladba navazuje na tradici úspěšných písniček Kdo tě má rád, Láska na 100 let a další z dílny osvědčených hitmakerů. Podle prvních ohlasů klip přijala i kritika, což nebývá tak častým zvykem, a rozhodně má Lucie větší důvod se podobně laděné muzice věnovat. 

Lucie Vondráčková v klipu účinkuje s kamarádem a hudebním kolegou Petrem Kocmanem, který jí ve skladbě doprovází na kytaru a harmoniku.  „S Petrem Kocmanem jsme si na jednu železniční trať přinesli pokoj a zabydleli se tam. Naposledy jsme spolu točili klip k Já to nejsem, což je už víc než pět let. Mohli jsme si znovu zazpívat krásnou věc a bylo pořád o čem povídat. Taková natáčení mám ráda,” vzpomíná na natáčení Lucie.

V jihočeském Záboří na Českobudějovicku padla v úterý 27. května první česká klapka komedie Babovřesky 3. Na place se potkali herci Lucie Vondráčková, Pavel Kikinčuk a Jana Synková a vše opět pod taktovkou režiséra Zdeňka Trošky.

„Jsem moc ráda, že mohu opět natáčet se Zdeňkem Troškou. Všichni máme pocit, že jsme dotočili včera, a přitom už je to rok. Je neuvěřitelné, jak ten čas letí. Je to tu velká pohoda, skvělá práce. Moc si to užívám,” svěřila se Lucie Vondráčková, která ráda sleduje starší české komedie, mezi ty nejoblíbenější patří například Pane, vy jste vdova!

Lucku budou moci fanoušci také vidět na několika akcích. Ty první jsou hned v pátek 6. června a to v NC Palladium Praha od 16 hodin, kde bude k zastižení v prodejně Trollbeads. Podobnou akci si zopakuje na druhý den v Brně v NC Olympia, také od 16 hodin.

V Praze bude Lucka i v sobotu 7. června od 10 do 12 hodin v prodejně Pont market na autobusovém nádraží Florenc, kde proběhne její autogramiáda. Další akce můžete sledovat na stránkách jejího Fan klubu, kde se vždy dozvíte spoustu novinek, ale můžete si třeba zasoutěžit nebo se stát členem jejího klubu.

A pokud se chcete podívat na videklip Jedou vozy prérií, tak máte možnost ZDE.

Reklama

Výběr článků

Načítám