Hlavní obsah

Lucie Vondráčková přepsala dějiny dabingu a na chvíli se vrátí domů

Novinky, Jakub Pešout

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvojnásobná maminka, populární zpěvačka, herečka a dabérka Lucie Vondráčková se příští týden na chvíli vrátí do Čech.

Foto: Petr Mráček

Lucie Vondráčková

Článek

Koncem srpna se podařilo Lucii Vondráčkové přepsat dějiny dabingu. Nadabovala na dálku roli Mavis v druhém pokračování Hotelu Transylvánie, který vstoupí do českých kin 23. září. Vedle Lucie Vondráčkové ve filmu dabují například Pavel Rychlý nebo Ondřej Brzobohatý. Ti ovšem dabovali v Praze a Lucka v Montrealu.

O čem další díl populárního Hotelu Transylvánie je?

„Zdá se, že Hotelu Transylvánie se začíná dařit... Dracula konečně ustoupil ze svých striktních zásad ubytovávat v hotelu pouze příšery, a ten se proto otevírá i lidským návštěvníkům. Za zavřenými dveřmi krypty ale Draculu sžírají pochybnosti o tom, zda se jeho napůl lidský a napůl upíří vnuk Dennis vůbec někdy stane upírem. Když tedy Mavis ve společnosti Johnnyho vyrazí na návštěvu lidské části příbuzenstva - na které ji ostatně také čeká nejedno překvapení - požádá "Děda" Drac o pomoc své přátele Franka, Murrayho, Waynea a Griffina a společně Dennisovi nachystají "kurz pro strašidla". Nemají ale nejmenší tušení, že se k návštěvě své rodiny v hotelu chystá také Dracův rozmrzelý a velmi, velmi, velmi staromódní otec Vlad. Když se tedy Vlad dozví, že jeho pravnuk není čistokrevný upír - a ještě k tomu teď do Hotelu Transylvánie mohou jezdit i lidé - nastane mela, ze které by dost možná i upírovi ztuhla krev v žilách.” To o filmu prozradila Marta Žurková ze společnosti Falcon, která u nás film distribuuje.

Lucka v době premiéry bude již v Čechách. Čeká ji nabitý program, ostatně jak je u Lucky zvykem. Hlavně bude natáčet v novém filmu Decibely lásky, který bude režírovat Miloslav Halík, který je i autorem scénáře. Producentem je Michal David, který je autorem většiny hitů. 

V hlavních rolích příběhu tří dvojic zcela rozdílného věku, jejich přátel a současných i minulých lásek se objeví otec a syn Rudolfové Hrušínští, Iva Janžurová, Lucie Vondráčková, Alžbeta Bartošová, Filip Cíl, Petra Svoboda, Roman Vojtek, Marika Šoposká, Aneta Vrzalová a jako speciální host, bývalý fotbalista a současný trenér Viktorie Plzeň, česká fotbalová legenda Pavel Horváth, který ve filmu předvede i své pěvecké a taneční nadání.

Ještě než Lucie Vondráčková odletí zpět do Montrealu, stihne natočit oblíbený pořad s Karlem Šípem Všechnopárty, poskytnout několik rozhovorů jak do televizí, tak pro tištěná média. Od rodičů dostane páté zrcátko TýTý, které v její nepřítomnosti převzal tatínek, Jiří Vondráček. Od vydavatele by měla dostat Zlatou desku za prodej alba Duety. V říjnu pak vyjde kalendář s fotografiemi Lucky na rok 2016.

Při poslední návštěvě v Čechách dostala Lucka Perníkovou desku od svých fanoušků, navštívila třeba Klokánek a nafotila se v tričku pro kampaň Různé rodiny, stejná práva. 

Podívat se můžete na fanklubácký klip k písničce Mít tebe blízko, který Lucie dostala jako dárek k loňským narozeninám.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám