Hlavní obsah

Lucie Vondráčková poděkovala fanouškům a chystá se na Slavíky

Novinky, Jakub Pešout
Aktualizováno

Lucie Vondráčková je sice nyní v Kanadě po boku svého manžela, hokejisty Tomáše Plekance, a s jejich synem Matyášem, ale se svými fanoušky v Česku stále udržuje kontakt.

Foto: Petr Mráček

Lucie Vondráčková

Článek

S blížícím se vyhlášením výsledků ankety Český Slavík Mattoni 2013 již nyní, pět dnů, před ukončením hlasování Lucka poděkovala svým fandům nejen za hlasy do Slavíka, ale za jejich přízeň originálním Mega mixem písní z turné, které absolvovala s Michalem Davidem v létě letošního roku.

Mega mix z turné je již ke zhlédnutí na kanálu youtube a můžete ho brát také jako upoutávku na DVD z turné, které se připravuje k vydání.

Jak jsme se mohli na webových stránkách jejího fan klubu dozvědět, tak natočila nedávno s Jankem Ledeckým duet Ve jménu lásky, z připravovaného muzikálu Iago, ve kterém si mohla zahrát Desdemonu, ale muzikál se zkouší právě v těchto dnech, kdy je Lucka mimo republiku, proto musela nabídku odmítnout.

Například také Lucie prozradila, že má na stole scénář k nové pohádce, která by se měla točit příští rok.

Lucka své fanoušky chce rovněž překvapit a objevit se na letošním předávání Slavíků. "Zatím tak trochu počítám, že přiletím. Ovšem nikdy nic není na sto procent. Sama jsem zvědavá, jak ten den proběhne. Za všechny hlasy díky! Vážím si toho!" prozradila Lucka ve svém rozhovoru pro fanoušky. Tak snad 23. listopadu od 20 hodin ve Státní opeře Praha, kde vyhlášení výsledků této populární ankety proběhne, uvidíme Lucku a třeba si převezme jednu z cen.

Nominována není totiž jen v osmičce nejpopulárnějšícj interpretek. Spolu s Lucií Vondráčkovou tu je Absolonová Monika, Anna K., Bílá Lucie, Farna Ewa, Gunčíková Gabriela, Jandová Marta, Langerová Aneta. Cenu může získat i její píseň Kdy vzlétnu já jako nejoblíbenější píseň posluchačů rádia Impuls.

"Jak ukazují průběžné výsledky ankety Český slavík Mattoni, rozdíly mezi některými interprety na prvních čtyřech místech jsou velmi těsné. Někdy dokonce méně, než dvacet bodů. Rozhodnout může každý hlas. Kdo chce tedy ještě na poslední chvíli podpořit své favority, neměl by váhat. Hlasování končí již v neděli," prozradil zdroj z pořádající agentury.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám