Hlavní obsah

Lucie Vondráčková plánuje návrat do Česka v květnu

Novinky, Jakub Pešout

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lucie Vondráčková je sice od září se svým manželem, hokejistou Tomášem Plekancem a jejich synem Matyášem v Kanadě, ale rozhodně u ní neplatí pořekadlo "Sejde z očí, sejde z mysli".

Foto: Petr Mráček

Lucie Vondráčková

Článek

Lucka se objevila v Praze jen v říjnu na tři dny, kdy stihla spousty focení, převzít Platinovou desku za prodej alba Oheň a také stříbrného slavíka v kategorii zpěvaček.

Se svými fanoušky stále udržuje kontakt prostřednictvím svého oficiálního fan klubu a také na svém profilu na facebooku. Do Čech se měla Lucka vrátit již koncem března, kdy mělo začít natáčení filmu Diskopříběh 3, kde má hrát roli Lenky - bývalé Jirkovy přítelkyně. Jirku si stejně jako v předešlých dílech zahraje Rudolf Hrušínský nejml.

Dále ve filmu uvidíte - v roli Jirkovy sestry Danky Jitku Čvančarovou a pak třeba Filipa Cíla nebo Alžbětu Bartošovou. Film se měl začít natáčet v březnu, ale jeho natáčení bylo posunuto na zaří tohoto roku. Proto může Lucka ještě užívat anonymity v Kanadě.

V květnu Lucku čeká natáčení třetího pokračování filmu Babovřesky, kde si zahraje sekretářku starosty, sestru bývalého faráře, Ivanku. Čeká ji několik dabingů, focení a rozhodně Lucka již může přemýšlet nad novými písničkami pro své fanoušky.

K nedávným narozeninám dostala Lucka od svých fanoušků zajímavý dárek v podobě fanouškovského klipu k písničce Mít tebe blízko. Jak uvedl jeden z tvůrců klipu, Petr Mráček, jde o sestříhání pár záběrů z focení v říjnu loňského roku spojených s fotkami Lucky. „Lucce se klip líbí, fanouškům také. Fandové zde vidí zákulisí velkého focení a Lucka se jim opět trochu víc poodhaluje a ukazuje, že je normální, pohodová holka,” prozradil Petr Mráček.

V sobotu 5. dubna se rovněž dozvíme, zda Lucka obhájí své prvenství v anketě TýTý. Loňské turné s Michalem Davidem, prodej alba Oheň i role ve filmu Babovřesky by jí mohly k vítězství pomoci.

Pokud se chcete dovědět o Lucce co nejvíce, stačí navštívit stránky jejího fan klubu, kde pravidelně Lucka odpovídá na dotazy fanoušků. V nekonečném rozhovoru je tam již od října 2013 do dnešního dne 170 otázek a odpovědí, ve kterých se dozvíte mnoho zajímavého, co třeba nebylo nikde ani zveřejněné. Autoři webu čekají ještě na pár otázek a pak požádají o zápis do České knihy rekordů se zápisem o nejdelší rozhovor.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám