Hlavní obsah

Limuzína dovezla žáky ve Veselí nad Lužnicí na maturitní ples

Novinky, Martina Sýkorová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Studenti Střední odborné školy ekologické a potravinářské ve Veselí nad Lužnicí nastupovali na maturitní ples ve stylu Las Vegas z limuzíny. V maturitním videu ovšem přijížděli na ples trabantem. Umějí snad čarovat?

Foto: Aleš Molek
Článek

Jako ve filmu si museli připadat minulý pátek večer náhodní kolemjdoucí, kteří sledovali nástup maturantů třídy 4. B Střední odborné školy ekologické a potravinářské ve Veselí nad Lužnicí na jejich ples.

Před místní kulturní dům přijela pohádkově bílá limuzína, ze které postupně vystoupilo všech 29 žáků třídy i s jejich třídní učitelkou a ředitelem školy. Ani krutý mráz je neodradil od toho, aby si užili svou hvězdnou chvíli. A že to stálo za to.

Jen co řidič otevřel dveře auta, dostali se maturanti do záře reflektorů a přímého přenosu, který jejich příjezd přenášel do sálu, kde jej sledovali jejich rodiče, učitelé a hosté. Cesta do sálu vedla chodníkem slávy, tam měl každý maturant svou hvězdu, až na červený koberec v hlavním sále. Každému z maturantů se dostalo bouřlivého přivítání od svého fanklubu tvořeného příbuznými a kamarády.

Po tradičním šerpování, přípitku a sbírání mincí pro štěstí, večer ve stylu Las Vegas pokračoval dál. Na půlnočním překvapení se dokonce objevili i Elvis Presley, Marylin Monroe a Boney M, nebo jim někdo velice podobný. A ať už to byl kdokoliv, uvedl sál do varu a tato atmosféra na plese vydržela celou noc.

Vtipný nápad dokonale provázaný s dopředu natočeným videem, kde zmiňovaná limuzína v přímém přenosu nahradila původně natočený trabant, se dokonale podařil a předznamenal výbornou náladu večera.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám