Hlavní obsah

Libušení 2017 aneb Dívčí poprockové trio K2 se vrací do Veltrus

Novinky, Martin Tlustý

V sobotu 26. srpna vypukne na přilehlé zahradě veltruské restaurace U Libuše od sedmé večer zdejší a již tradiční country rockové Libušení.

Foto: Martin Tlustý

Monika Ottová, Klára Gajová a Míša Vrzalová alias dívčí pop rockové trio K2 se po roce znovu těší na své veltruské publikum.

Článek

Známá osvěžovna se zahradou leží hned vedle starého veltruského mostu ještě před začátkem slalomové dráhy. Výborný přístup vlastními auty. Dále možno na kole i pěšky podél Vltavy nebo přímo přes starý most, na ten ovšem auta již řadu let nesmí.

Vystoupí Eddie Edwards Trio (US Country Beat), hradecké dívčí poprockové trio Kadve (K2), které znáte z minulého Libušení, a místní bigbítová legenda z Nelahozevsi, The Muttley Band s Lukášem Fuchsem alias Horstem Maštěnkou za bicími.

Datum a čas si uložte určitě do mobilu, pozvěte přátele i známé a nezapomeňte vyrazit. V zahradě u řeky bývá na Libušení vždy báječná atmosféra, dobré pití i něco lehčího k snědku, staří známí, a taky trošku chladu od řeky. Prostě báječná atmosféra, kterou musíte zažít na vlastní kůži.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám