Hlavní obsah

Liberecká sobota byla ve znamení dvou utkání s pražskou Slavií

Novinky, Jiří Částka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sobota 5. března byla ve znamení liberecko-pražských klání. Nejprve proti sobě od 15 hodin na libereckém stadionu U Nisy nastoupili hráči domácího Slovanu Liberec proti pražské Slavii a poté od 18.30 hokejové celky libereckých Bílých Tygrů a opět pražské Slavie

Foto: Jiří Částka, www.FotoBanka.net

FC Slovan Liberec vs. SK Slavia Praha

Článek

Fotbalová Slavia opět potvrdila, že se jí na stadionu Slovanu nebývale daří a po gólech Pospěcha a Koreše si tak z Liberce odvezla vítězství 2:0. Pro Liberec to tedy bylo po minulé prohře s Jabloncem další nepovedené utkání.

Fotografie z fotbalového utkání si můžete prohlédnout na www.fotobanka.net

Večer pak dorazilo bílé peklo i do zcela zaplněné Tipsport areny (7500 diváků), kde se proti sobě postavili celky libereckých Bílých Tygrů a pražské Slavie k prvnímu čtvrtfinálovému utkání hokejové extraligy.

Po celkem vydařeném rozjezdu domácích Tygrů, kdy na konci 2. třetiny vedli dokonce o 2 góly (4:2), se však Slavia pod vedením trenéra Růžičky dokázala vzchopit a celý zápas otočit až na stav 4:5.

Fotografie z hokejového utkání si můžete prohlédnout na www.fotobanka.net

Reklama

Výběr článků

Načítám