Hlavní obsah

Liberecká kandidátka do komunálních voleb za TOP 09 dostává konečnou podobu

Novinky, Martina Rambousková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V úterý 17. června se uskutečnil další volební štáb místní liberecké Topky, který měl především za úkol dát konečnou tvář kandidátce za TOP 09 v Liberci.

Foto: Šimon Pikous

Mgr. Zora Machartová

Článek

„Je nám velkou ctí, že o místo v první desítce projevil zájem jeden z vedoucích lékařů Krajské nemocnice v Liberci, o místo v druhé a třetí desítce další dva jeho kolegové,“ sdělila lídryně kandidátky Mgr. Zora Machartová.

Kompletní kandidátka bude představena 30. června, kdy bude definitivně schválena městským a regionálním výborem. „Chápeme, že jsme ji mohli představit dříve, ale chtěli jsme si vybrat mezi výraznými osobnostmi našeho města a dát příležitost a možnost kandidovat za TOP 09 v Liberci, a to v podstatě do poslední chvíle, neboť nám velmi záleží na budoucí reprezentaci a vedení našeho města,“ uvedla Machartová.

V úterý 24. června v 18 hodin ve Vinotéce Hruška, kousek od terminálu na Fügnerově ulici, se koná společné setkání kandidátů, členů a podporovatelů. „Rádi bychom se s vámi nejenom neformálně setkali, ale zároveň i rádi diskutovali o komunálních tématech. Pevně věříme, že vaše poznatky a názory budou pro nás inspirativní, a společnými silami můžeme městu, ve kterém žijeme, pomoci k rozvoji,“ dodává lídryně kandidátky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám