Hlavní obsah

Letošní All Star Game zavítá do Děčína

Novinky, Tereza Slavíková

Letošní ročník exhibičního utkání nejlepších hráčů české Kooperativa NBL hostí děčínské ARMEX Sportcentrum, a to v povánočním čase ve čtvrtek 29. prosince.

Foto: Kooperativa NBL

Vítězi minulého ročníku v březnu 2016

Článek

Basketbalová exhibice All Star Game se do Děčína vráci po dlouhých 11 letech. „Vzhledem k tomu, že v letošní sezoně se v NBL hraje méně zápasů, chtěli jsme našim fanouškům přinést ještě nějaký bonus a taky odměnu za jejich podporu. Budou moct vidět všechny nejlepší hráče z ligy, k tomu i atraktivní doprovodné soutěže," uvedl na webu BK Děčín generální manažer BK ARMEX Děčín Lukáš Houser.

V loňské sezóně byli hráči podruhé v historii rozděleni do družstev podle věku a prozatímní skóre Mazáci versus Mladé pušky je 2:0. Vliv na sestavy týmů mají již tradičně i fanoušci, kteří volí hráče pro základní pětky obou týmů. Vybírat mohou z předem rozděleného seznamu hráčů z aktuálních soupisek týmů Kooperativa NBL. Hlasování probíhá až do 15. prosince na stránkách www.utkanihvezd.cz.

Exhibici budou i letos doprovázet soutěže ve smečování. V březnu své vítězství ve smečování z předešlého ročníku obhájil Brison White, ve smíšeném finále trojkařů pak svým vítězstvím překvapila Karolína Elhotová. I na letošní All-Star Game nebude chybět basketbalová charita.

Vstupenky je možné zakoupit již od 1.12. a jejich cena je 150 Kč. Děčínská hala má kapacitu 1200 diváku a již v těchto dnech zbývá několik málo vstupenek k prodeji.  

Reklama

Výběr článků

Načítám