Hlavní obsah

Letní tančírna v brněnské vile Löw-Beer

Novinky, Petra Svobodová

Tři letní koncerty v jedinečné atmosféře zahrady vily Löw-Beer v Brně nabídnou to nejlepší z 30. až 60. let minulého století. Druhé hudební a taneční vystoupení s názvem Taneční čaj o páté se uskuteční 5. srpna od 17 hodin.

Foto: Archiv Muzea Brněnska

Koncert Melody Gentlemen v zahradě vily Löw-Beer

Článek

Zahrada vily Löw-Beer se totiž 5. srpna od 17 hodin přemění v tančírnu. Na Tanečním čaji o páté se můžete i vy blýsknout svým tanečním uměním. K tanci a poslechu zahraje orchestr Melody Gentlemen.

Kapela Melody Gentlemen se svým celkovým stylem snaží přiblížit populárním tanečním prvorepublikovým orchestrům. Jejich repertoár zahrnuje československé swingové evergreeny z 30. a 40. let minulého století, slavné filmové melodie i tehdejší světové taneční šlágry.

Vstupné činí 160 Kč. Předprodej vstupenek na pokladně vily od úterý do neděle, od 10 do 18 hodin. Koncert je připraven ve spolupráci s Městskou částí Brno-sever a Kulturním střediskem Omega.

Muzeum Brněnska spravuje Muzeum ve Šlapanicích, Muzeum v Ivančicích, Podhorácké muzeum, Památník písemnictví na Moravě, Památník Mohyla míru a jeho nejmladší pobočkou je Vila Löw-Beer v Brně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám