Hlavní obsah

Letní slavnosti v Dubé tradičně lákají známými jmény, představí se ale i místní spolky

Novinky, Petra Volejníková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letní slavnosti města Dubá jsou již tradiční akcí na začátku prázdnin, která přiláká mnoho místních i přespolních.

Foto: Petra Volejníková

Pozvánka na slavnosti

Článek

Letos opět s bohatým programem a spoustou zajímavých jmen. Stejně jako každým rokem se budou slavnosti odehrávat na autobusovém nádraží hned vedle hlavní silnice č. 9 Praha - Česká Lípa.

Na děti se v sobotu 30. června těší Madla Reifová a Petr Vacek, kteří v 11 hodin uvedou dětskou část programu. Hlavní program začne ve 13 hodin a bude pokračovat až do pozdních večerních hodin. Celá akce bude ukončená ohňostrojem. Vstup je bezplatný.

Návštěvníci se mohou těšit na Aleše Cibulku a jeho hosty: Evu Pilarovou, Yvonne Přenosilovou, Vladimíra Hrona, Romana Vojtka, Ivanu Andrlovou.

Vystupovat budou i dubské spolky, které návštěvníkům předvedou svůj um - Karate Klub Beringin a Dubské mažoretky. V programu nemůže chybět ani jízda historických bicyklů místního Veterán Klubu.

Tentokrát je akce poprvé spojena se dvěma doprovodnými výstavami - Někomu život, někomu smrt - výstava k 70. výročí heydrichiády a výstava o místní kulturní památce hotelu Slavii. Obě výstavy mají bezplatný vstup a jsou k vidění v Galerii Šatlava na radnici na náměstí a v tzv. Malé škole, hned vedle autobusového nádraží.

Dále se vás čekají fotolety vrtulníkem nad Dubou a klasické pouťové atrakce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám