Hlavní obsah

Legendární Smokie přijedou do Českého ráje. Odstartují letošní Sedmihorské léto

Novinky, Jitka Maděrová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britská hudební legenda Smokie přijíždí do Českého ráje. V rámci hudebního a divadelního Sedmihorského léta 2016 vystoupí 15. června a odstartuje tak oblíbený maraton festivalu, který se koná po celé léto. Bude to jediný letošní koncert této kapely, který se v České republice uskuteční.

Foto: smokie/sedmihorske leto

Smokie vystoupí 15. června v rámci Sedmihorského léta.

Článek

Hudební a divadelní Sedmihorské léto letos nabízí deset akcí, ze kterých místní, regionální i celorepublikoví zájemci mohou vybírat a udělat si tak léto doslova nezapomenutelné.

Kromě již zmíněné legendy Smokie, která má na vrubu desítky megahitů (připomeňme například Needles and Pins, Living Next Door To Alice, Don't Play Your Rock 'n' Roll To Me a mnohé další) a samotné Sedmihorské léto 15. června opravdu stylově odstartuje, se mohou diváci těšit na další velké osobnosti jako Ondřej Vetchý, Miroslav Etzler, Bob Klepl, Sabina Laurinová a jiné herecké hvězdy.

Z hudebních špiček pak mohou diváci zažít Ondřeje Havelku a jeho Melody Makers, Martu Kubišovou, která tak uzavírá svou kariéru Posledním recitálem, Anetu Langerovou se svým úspěšným turné Na Radosti, kapelu Jelen, Honzu Nedvěda, který slaví 50 let na pódiu, a nebo Veselou Trojku, která jistě potěší dříve narozené.

Sedmihorské léto se každoročně těší velké oblibě. Nejen, že se akce odehrávají v srdci Českého ráje. Ale navíc - i přesto, že jde o venkovní akci - má většina diváků komfortní sezení pod obrovskou pergolou, která chrání před sluncem i deštěm. A protože letošní konstelace moc nenahrává zahraniční dovolené, je ideální volbou přijet do Českého ráje, užít si jeho krásy a zároveň si užít opravdu nezapomenutelnou atmosféru Sedmihorského léta.

Program SEDMIHORSKÉ LÉTO 2016

15. 6. - Smokie - britská legendární kapela - jediný koncert Smokie v České republice!

30. 6. - Velká zebra aneb Jakže se to jmenujete? - Ondřej Vetchý, Jaromír Dulava,

Kateřina Hrachovcová a další - divadelní představení

05. 7. - Ondřej Havelka & jeho Melody Makers 

12. 7. - Jelen

14. 7. - Poslední recitál Marty Kubišové

21. 7. - Aneta Langerová - Na Radosti 2016

28. 7. - Rodina je základ státu - Miroslav Etzler, Sabina Laurinová, Robert Trsťan a       další - divadelní představení

04. 8. - Honza Nedvěd - Návrat - 50 let na scéně 

18. 8. - Vysavač - Bohumil Klepl - One man show

28. 8. - Veselá Trojka

Reklama

Výběr článků

Načítám