Hlavní obsah

Legendární představení Caveman spatří diváci v Turnově

Novinky, Klára Hrušková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Máte chuť se rozesmát až k slzám? Tak se přijďte podívat 19. července ve 20 hodin do letního kina v Turnově. V rámci hudebně divadelního Festivalu na Jizeře bude uvedeno legendární představení Caveman.

Foto: Klára Hrušková

Fotografie z loňského představení Caveman, které se konala v rámci Křižanského léta.

Článek

Vtipné pojednání o tom, co dělá muže mužem a ženu ženou, o rozdílech mezi námi, o lásce, partnerství a utajených kvalitách obou pohlaví. Humorné přemýšlení o rozdílech mezi muži a ženami, které velmi často vyvolávají různá nedorozumění.

Hra vznikla na motivy Obhajoby jeskynního muže, kterou napsal a uvádí Rob Becker, ale rozdíly mezi muži a ženami jsou bezesporu globální.

V představení jediného herce se v hlavní roli střídají dva všestranní umělci s velkým talentem - Jan Holík a Jakub Slach, oba absolventi pražské DAMU.

V rámci Festivalu na Jizeře se letos ještě můžete těšit na koncert folkové skupiny Spirituál kvintet nebo na divadelní představení S Pydlou v zádech s Josefem Dvořákem v hlavní roli.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám