Hlavní obsah

Legendární písničkář Vojta „Kiďák“ Tomáško zahraje v Domě kultury v Kroměříži

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Loutkovém sále Domu kultury v Kroměříži vystoupí ve čtvrtek 7. listopadu od 19 hodin další z trampských legend - písničkář ze západočeského Lokte Vojta "Kiďák" Tomáško. Zazpívá své nejúspěšnější písničky.

Foto: archiv Dům kultury v Kroměříži

Písničkář Vojta "Kiďák" Tomáško.

Článek

Muzikant, který působil v několika kapelách (Plížák, Roháči) a patří mezi ty, kteří definovali trampskou muziku posledních čtyřiceti let, na svých webových stránkách sám sebe charakterizuje jako toho, který „píše a skládá písničky o lidech, o lásce, o přátelství, o tom co jsem prožil, co vidím okolo sebe.“

O svých písničkách tvrdí: „Vím, že to nejsou žádné hity a ani mě to netrápí. Je v nich ale kus mého života a možná i vašeho..."

V playlistu koncertu nechybí samozřejmě již zlidovělé písně jako Toulavej, Česačů bavlny bál či Jen tak dál ale i další: Náklaďák do L. A., Zelená košile, Hlava nad vodou, Sobotní blues nebo Hádej, kdo tě má rád, které podle autora „rozjasní tvář a pohladí duši“.

Předprodej vstupenek od pondělí 14. října na pokladnách Domu kultury v Kroměříži a online.

Reklama

Výběr článků

Načítám