Hlavní obsah

Kutnohorští hasiči chytli znásilňovače a předali policistům

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Integrovaný záchranný systém zafungoval dokonale. Pachatel pokusu o znásilnění se dostal do rukou hasičům, kteří ho vzápětí předali policistům. Sedmadvacetiletý lotr se nestačil divit, jak rychle dostal náramky. Hrozí mu až deset let za mřížemi.

Foto: Vratislav Konečný

Ilustrační foto

Článek

V pátek 22. července v dopoledních hodinách došlo v ulici U Zastávky v Kutné Hoře k přepadení mladistvé dívky, která si šla do těchto míst zaběhat. Pachatel napadl dívku zezadu, chytil ji za ramena, strhl na zem a začal jí rdousit. Jednou rukou se jí zároveň snažil svléknout oblečení.

„Poškozená se bránila a podařilo se ji vysmeknout a utéct směrem ke stanici hasičů. Hasiči hned reagovali a pachatele vzápětí na místě zadrželi a předali policistům ČR,” informovala mluvčí Policie ČR Kutná Hora Vendulka Marečková.

Kriminalisté ještě téhož dne zahájili úkony trestního řízení a sdělili obvinění. Kutnohorský soud akceptoval návrh na vzetí do vazby a druhý den policisté obviněného eskortovali do vazební věznice.

Reklama

Výběr článků

Načítám