Hlavní obsah

Kutnohorská policie pátrá po pravděpodobném pachateli vloupání

Novinky, Vratislav Konečný

Dne 23. září v době od 8.00 hodin do 12.30 hodin došlo v Kutné Hoře v ulici Opletalova k vloupání do přízemního bytu panelového domu. Neznámý pachatel vnikl otevřenou ventilací balkonového okna do bytu.

Foto: archiv PČR Kutná Hora

Identikit pravděpodobného pachatele

Článek

Odcizil bižuterii a šperky ze žlutého a bílého kovu v předběžné hodnotě přes 33 tisíc korun. Z obývacího pokoje navíc odnesl notebook.

„Policistům se podařilo sestavit portrét neznámého muže, který byl v místech a v inkriminovanou dobu viděn. Mohlo by se jednat právě o možného pachatele. Jde o muže štíhlé postavy, výšky okolo 175 centimetrů, asi pětadvacetiletého, světlé pleti. Měl na krátko střižené vlasy s drobnou ofinou nad čelem, na pravé tváři pihu nebo mateřské znaménko. Byl oblečen do maskáčové bundy hnědé barvy,” informovala mluvčí Policie ČR Kutná Hora Vendulka Marečková. 

Policisté v této souvislosti žádají veřejnost o spolupráci při pátrání po této osobě. Občané mohou veškeré své poznatky sdělit kterémukoli policistovi, případně na telefonním čísle kutnohorského obvodního oddělení 974 875 700, nebo i na známé bezplatné lince 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám