Hlavní obsah

Krytý aquapark Olešná čeká každoroční odstávka

Novinky, Jana Matějíková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pondělí 4. září bude zahájena každoroční odstávka Krytého aquaparku Olešná ve Frýdku-Místku. Ukončena by měla být 28. září. Po tuto dobu bude areál veřejnosti uzavřen. Budou v něm realizovány opravy, úpravy, renovace a doplňkové práce.

Foto: Jana Matějíková

odstávka aquapark

Článek

„V době technického uzavření aquaparku vypustíme bazény, abychom je mohli vyčistit a připravit na nadcházející sezónu. Opravíme dlažbu v bazénové hale a vyměníme dlažbu v šatnách pro rodiče s dětmi. Natřeme schodiště tobogánu i vzduchotechniku. Opravy čekají také saunový svět, kde šatny a sprchy získají novou dlažbu a nový systém odtoku vody, prostřednictvím štěrbinových žlabů. Výraznější renovací projde i finská sauna a v parních kabinách budou vyměněny lavice,“ nastínila úpravy jednatelka městské společnosti Sportplex provozující aquapark Michaela Mahrová.  

Na stránkách aquaparku se uvádí, že u oprav a renovací nelze zcela vyloučit možné technické prostoje, proto je termín otevření Krytého aquaparku (stanoven na 28. září) pouze orientační. O znovuotevření bude aktuálně informovat na svých stránkách.      

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám