Hlavní obsah

Křižanské léto se známými herci i zpěváky

Novinky, Klára Hrušková

Křižanské léto 2016 nabízí i letos přehlídku vynikajících českých umělců - a to jak ve své divadelní, tak i v hudební části.

Foto: Klára Hrušková

Křižanské léto

Článek

Letošní ročník hudebně-divadelního festivalu Křižanské léto 2016 začne již brzy.

Konkrétně 15. června ve 20 hodin bude uvedena divácky velmi oblíbená divadelní hra JISTĚ, PANE PREMIÉRE! pražského divadla Bez zábradlí. V hlavních rolích této satiry, plné vtipných hlášek, uvidíte otce a syna Heřmánovi, Danu Morávkovou nebo Josefa Cardu.

Do Křižan letos na konci června zavítá ONDŘEJ SOKOL z pražského divadla Studia DVA a představí svoji novou celovečerní stand-up comedy, s všeříkajícím názvem, CELEBRITY.

Červenec a srpen bude věnován hudební části. V červenci přijede zazpívat stálice české hudební scény, zpěvačka s nenapodobitelným hlasem a temperamentním vystupováním - VĚRA ŠPINAROVÁ, kterou doprovodí Adam Pavlík band. Svůj legendární hudebně-zábavný pořad představí IVAN MLÁDEK se svojí kapelou BANJO BAND, která v letošním roce slaví neuvěřitelných 50 let své existence. Na srpen je připraven koncert WABIHO DAŇKA, který zahraje a zazpívá v duu s Milošem Dvořáčkem a následovat bude koncert JAKUBA SMOLÍKA s jeho kapelou.

Závěrečná divadelní lahůdka přijde na řadu začátkem září. Představení S PYDLOU V ZÁDECH přiveze do Křižan jedna z nejvýznamnější osobností českého humoru - pan Josef Dvořák společně s krásnou Markétou Hrubešovou.

Festival se koná v přírodním amfiteátru obce Křižany.

Reklama

Výběr článků

Načítám