Hlavní obsah

Kreativní mega víkend ve Zlatém jablku

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tři dny plné zábavy, soutěží a stavění z kostek nabízí dětem program, který pro ně připravilo obchodní a zábavní centrum Zlaté jablko ve Zlíně. Od pátku 10. do neděle 12. června tak mohou projevit svou kreativitu, představivost a hravost a za pomocí kostiček Mega bloks vytvořit stavby podle své fantazie.

Foto: OZC Zlaté jablko
Článek

Více než 150 tisíc kostek nejrůznějších barev a velikostí zaplní druhý červnový víkend přízemí nákupní galerie Zlatého jablka, aby poskytlo dostatek stavebního materiálu pro všechny malé stavitele. Fantazii se meze nekladou, a tak bude záležet jen na dětech, co nakonec vytvoří.  Pro inspiraci může sloužit i 15 exponátů známých postaviček a staveb z Mega Bloks kostek, které budou na místě vystaveny.

„Kromě stavění z kostek budou mít děti možnost zatancovat si, nechat si namalovat obrázek na obličej nebo se zúčastnit soutěží,“ nastínil víkendový program ředitel Zlatého jablka Jiří Kratochvíl. „Oblíbené stavební kostičky jsou vhodné i pro nejmenší děti od jednoho roku,“ doplnil.

Na místě bude připravený animační tým, který zajistí skvělou zábavu a dětem pomůže s výběrem aktivit. Společně pak budou tvořit i „megavelkou“ sochu, například velký dům, strom nebo jakoukoliv jinou stavbu podle momentální nálady. Akce je přístupná od 10. do 12. června vždy od 10 do 18 hodin v přízemí galerie obchodního centra.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám