Hlavní obsah

Krásy Slovácka pomáhá objevovat benefitní systém

Novinky, Renáta Polišenská

Víno, folklor, tradice, cykloturistika, Baťův kanál, památky, muzea a galerie i hody či slavnosti vína, to vše můžete zažít na Slovácku.

Foto: Renáta Polišenská
Článek

„Region Slovácko, sdružení pro rozvoj cestovního ruchu, které má za cíl propagovat přirozený turistický region Slovácko, provozuje benefitní systém k podpoře návštěvnosti a rozvoje turistické oblasti již třetím rokem. Novinkou letošní sezony je spojení Region Slovácko pasu s věrnostním programem Sphere card, který je  největším svého druhu realizovaným na území České a Slovenské republiky a nabízí výhody u téměř 15 000 subjektů,” informoval Ing. Stanislav Blaha, předseda Regionu Slovácko v Uherském Hradišti.

Oproti loňskému roku se počet míst, kde se dají slevy na Slovácku čerpat, vzrostl ze 40 na 400 poskytovatelů. „Toto spojení vynese Region Slovácko pas na výsluní benefitních systémů nejen v oblasti cestovního ruchu, ale také v rámci výhod pro mladé, kterým se letos intenzivně věnujeme,” uvedl Stanislav Blaha.

„Region Slovácko Pas Sphere je živý projekt. Dnes máme v regionu více než 400 poskytovatelů sleva a denně se nám hlásí další, kteří mají zájem se zapojit, což nás velmi těší. V projektu jsou zapojeni velcí tahouni regionálního cestovního ruchu, jako jsou Archeoskanzen, Živá voda a Centrum slováckých tradic na Modré, půjčovny lodí na Baťově kanále..., ale také menší muzea či další méně známá turistická lákadla, která chceme touto cestou podpořit,” dodal Stanislav Blaha.

Výhodou karty Region Slovácko pas je dvouletá délka platnosti karty, ale také její funkčnost na území celé České i Slovenské republiky. Po ukončení pobytu na Slovácku se karta nestává jen upomínkovým předmětem v peněžence turisty, ale její majitel může čerpat výhody i v místě svého bydliště, ať už na cestování či služby každodenní potřeby. A to platí i pro obyvatele Slovácka – mohou čerpat slevy u nás doma, ale i na dovolené v celé České a Slovenské republice.

Karta Region Slovácko pas Sphere je letos rozšířená i o skupinu YOUNG, tedy pro mladé držitele do věku 28 let a výše poskytovaných výhod až do výše 50 procent.  Návratnost investice do karty Region Slovácko pas Sphere je během několika hodin a výhody mohou dosáhnout v průběhu dvouleté platnosti až několika tisíc.

Kartu je možné zakoupit: Městské informační centrum, Masarykovo nám. 21, Uherské Hradiště a začátkem prázdnin ve většině informačních center regionu Slovácko.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám