Hlavní obsah

Krása žen v hlavní roli ostravské interaktivní besedy

Novinky, Josef Zajíc

V Domě knihy LIBREX v Ostravě uspořádali pro ženy všech věkových kategorií interaktivní besedu o tom, že stačí málo, aby všechny slečny, manželky a babičky vypadaly skvěle. Aby se cítily skvěle. Ve dvouhodinové besedě je při ukázkách líčení, účesů a při módních přehlídkách odborníci o tom přesvědčili.

Foto: Josef Zajíc

PROMĚNY aneb i Vy můžete vypadat skvěle: zleva Jaroslava Morysová, Veronika Macejová, choreograf Miroslav Demeter, Anna Kührová.

Článek

Program v úterý 19. března v Domě knihy LIBREX moderovala Anna Kührová, členka vizážistického týmu MISS 2006, která návštěvnice přesvědčovala, že krása dívky, slečny, ženy, manželky, maminky a babičky není v tom, jak žena vypadá v ženských módních časopisech a na upravených fotografiích, ale v tom, jak se sama cítí.

Hned v úvodu se dvě ženy přihlásily k proměně v ženu krásnější. Vybrané účastnice zasedly do křesel. Nejprve se jich ujala kadeřnice Veronika Macejová, která rychlými a odbornými zásahy zcela změnila účes. Pak se do práce dala vizážistka Jaroslava Morysová. Jemnými křivkami a barvičkami upravila obličej.

Mezitím se další návštěvnice mohly pokochat módními přehlídkami z jarní nabídky zasílatelského obchodu PETRKLÍČ Frýdek-Místek s. r. o. "Naše firma přijímá nabídky výhradně z českých firem a módních salónů, které se zabývají zbožím pro ženy od 35 let výše. Preferujeme oblečení, které se dá nosit pro všední den v běžném životě," uvedla na besedě ředitelka zásilkového obchodu Iveta Gerdová.

Modely pro mladé ženy předvedla se svými modelkami Inéz Bohdanová - Bortoliová z módního salónu Showroom FOR LOK. I v tomto případě byly předvedeny modely pro běžný den, do divadla i pro náročné společenské příležitosti.

V pestrém programu byly předvedeny ukázky různých tanců a vhodných cvičení pro ženy všeho věku.

V závěru Anna Kührová vylosovala anketní lístky. Vylosované ženy se tak mohou zadarmo nechat hýčkat v kadeřnických a masérských salónech či ve fitness studiích.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám