Hlavní obsah

Kralupští mají po ránu plavání opět zdarma

Novinky, Martin Tlustý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kralupská sportovní spol. s r. o., která spravuje převážnou většinu kralupských sportovišť včetně letního koupaliště, se rozhodla na základě loňských a velmi kladných zkušeností opětovně podpořit ranní kondiční plavání.

Foto: Martin Tlustý

Kralupské koupaliště patří mezi středočeskou špičku a v těchto letních dnech jeho branou průběžně procházejí mnohatisícové návštěvy.

Článek

Proto bude v Kralupech během letošního července a srpna mezi půl sedmou až osmou hodinou ranní kondiční plavání opět zcela zdarma.

První letošní bezplatné kondiční plavání na kralupském letním koupališti proběhne v pátek 1. července, naposledy se letos bude zadarmo kondičně plavat ve středu 31. srpna. 

Každé pondělí až pátek je vždy úplně nejlepší dorazit na půl sedmou ráno nebo nejpozději po sedmé hodině vstoupit do bazénu. Zde se mohou kondiční plavci v takřka prázdném velkém bazénu věnovat obvyklým plaveckým disciplínám podle libosti, avšak nejpozději k osmé hodině dopolední musí všichni kondiční plavci velký bazén, respektive celý areál kralupského koupaliště, vždy definitivně opustit. Během sobot a nedělí se ranní kondiční plavání neprovozuje.

Na všechny plavce dohlíží kvalifikovaný plavčík nebo plavčice. Během rána probíhají na ostatních bazénech a dalších zařízeních koupaliště čistící a údržbářské práce, což může zapříčinit případná menší přístupová omezení k velkému bazénu. Kondičně plavat přicházejí studenti i dříve narození. Ráno má tu výhodu, že velký bazén je takřka prázdný a plavci nemusí obeplouvat v bazénu jinak mnohdy postávající osoby.

Většina kralupských kondičních plavců si udržuje svoji kondici již dlouhodobě. Mnozí jsou též členy místního plaveckého oddílu a klidné ráno jim maximálně vyhovuje. Studentům jde po ranní rozplavbě prý učení lépe do hlavy, manažeři si zase před horkým a povětšinou hektickým dnem u počítačů nebo notebooků rozhýbají své ztuhlé svaly.

Je jenom na vás, jestli letošní letní nabídku bezplatného ranního kondičního plavání ve všedních dnech od Kralupské sportovní dokážete aktivně využít. Pokud ne, můžete na tuto možnost upozornit členy své rodiny, přátele i známé. Stávající teplé počasí je pro kondiční plavání pěkně po ránu totiž zcela mimořádně vhodné.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám