Hlavní obsah

Kralupský Slunovrat se již kvapem blíží

Novinky, Martin Tlustý

V pátek a sobotu 17. a 18. června se v Kralupech nad Vltavou opět uskuteční hojně navštěvovaný festiválek alternativní, tedy nikoliv středoproudé hudby, který má na Kralupsku dlouhou řadu příznivců, jakož i tradici.

Foto: Martin Tlustý

Kralupský Slunovrat je každoročním dostaveníčkem příznivců alternativní hudební scény ze široka i daleka.

Článek

Akce již tradičně proběhne na vcelku rozlehlé louce hned vedle Budečské stezky za fotbalovým stadionem za sídlištěm V Zátiší podél Zákolanského potoka a bývalého mikovického mlýna. Sjezd pro vozidla uličkou Na Staré mlýnské cestě před železničním přejezdem u mikovické restaurace Kréta.

V pátek večer se ve velkém stanu uskuteční především filmové posezení a pokec nad studentskými filmy, a to od zhruba 18 hodin. Po setmění si přítomní odhlasují výběr jednoho celovečerního snímku, který bude vzápětí promítnut

V sobotu se od 14 hodin začne pohádkou pro děti, poté již budou následovat kapely a zpěváci. Vstup na Slunovrat je zdarma, rodiče s dětmi a pejskaři i kolaři jsou zde vítáni.

Pořadí sobotních vystupujících:

14:30 Červená Karkulka - pohádka (ochotníci z Nelahozevsi)

15:00 Vojta Schmidt - sólo na bicí (Kralupy)

16:00 Chichimeků & Baobaby - reggae & ska (Mýto)

18:00 Bez klobouku bos - funky, rock i bigboš (Kralupy)

19:30 Panelákoví fotři - srandovní kapela (Praha)

21:00 TRABAND - Lo-Fi-pop (Praha)

22:30 Konvrzek & Kalivoda - písničkářská všehochuť (Velvary)

Vynikající občerstvení, též vegetariánské! Dětský koutek včetně malování na obličej. Pohodové odpoledne, večer i noc pro všechny věkové kategorie.

Pořadatelé děkují Městu Kralupy za udělený grant ve výši 23 000 Kč na podporu nákladů přímo souvisejících s Kralupským Slunovratem.

Další informace:

www.facebook.com/SlunovratKralupy

www.slunovratkralupy.wordpress.com

Ukázky učinkujících:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám