Hlavní obsah

Kralupské koupaliště letos zahajuje na Den dětí

Novinky, Martin Tlustý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kralupské letní koupaliště letos zahajuje ve středu 1. června, tedy na Mezinárodní den dětí. První letošní den si všichni návštěvníci mohou přijít zaplavat zdarma. Areál koupaliště bude standardně otevřen mezi 10. až 19. hodinou.

Foto: Martin Tlustý

Minulý rok ani letos už v Kralupech ze stran skákat nelze! Snímek byl pořízen tři roky nazpět, kdy ještě nebyly instalovány lanové zábrany.

Článek

V pátek 3. června bude vstup opět zdarma, a to u příležitosti Hrátek na koupališti v rámci Dnů Kralup, a to mezi 9. až 15. hodinou. V uvedeném čase budou v areálu koupaliště probíhat doslova tuny her a soutěží pro naše nejmenší.

Program mají na starost osvědčení kralupští organizátoři v čele s týmem Domu dětí a mládeže za výrazné podpory učitelského týmu ZŠ Komenda a řady mnoha sportovních oddílů.

Vítáni jsou jak předškoláci se svými rodiči, tak školáci se svými učiteli, jakož i kralupská nejširší veřejnost. Určitě prý nebude chybět skákací hrad ani trampolína. Největšímu zájmu se však prý opět budou těšit aquazorbing spolu s aquaautodromem, které při obvyklém provozu bazénu plném dětských návštěvníků nelze jinak běžně provozovat.

Zájemci o tenis mohou tutéž středu mezi 14. až 18. hodinou rovněž navštívit vedlejší kralupské tenisové kurty, kde se jim budou patřičně věnovat členové a trenéři tenisového oddílu. Kdo bude chtít, může se hned aktivně zapojit a tenisové vybavení si i nakrátko zapůjčit.

Kralupská sportovní, která dnes obhospodařuje značnou část místních sportovišť, letos na základě minuloročního a velmi kladného ohlasu kralupské veřejnosti opět znovu zahájí ranní kondiční plavání.

Od středy 15. června až do čtvrtka 30. června se mezi 06:15 – 08:00 bude opět kondičně plavat za snížený poplatek 30 Kč. Pozor, kondičně se ráno plave vždy pouze v pracovních dnech.

Od pátku 1. července až do středy 31. srpna bude letos kondiční plavání o výše uvedeném čase opět zcela zdarma. V kralupském 50metrovém venkovním bazénu při kondičním plavání běžné potkáváme jak starší děti, tak mládež, plavce středního věku, jakož i kralupské aktivní seniory.

Mezi ranními plavci se obzvláště v parných dnech vyskytuje rovněž řada předních manažerů, kteří nutně potřebují své tělo a hlavně mozek pořádně restartovat hned na úvod pracovního dne. Dobrým příkladem je sám kralupský starosta Petr Holeček, který kondičně plave rád a velmi často.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám