Hlavní obsah

Kouzelný večer ve městě zakletém do tropické noci lze prožít v Ústí nad Orlicí

Novinky, Stanislava Dvořáková

Parné dny občanům v Ústí nad Orlicí ulehčily organizace Klubcentrum a úsek Rekreačních služeb městské společnosti Tepvos rozšířeným kulturním a relaxačním programem v příjemném večerním prostředí.

Foto: Stanislava Dvořáková

Desítky reflektorů, desítky světel, otevírají pravou tropickou noc.

Článek

Vedra červencových a dle předpovědi i srpnových dnů převádějí odpočinek se zábavou do příjemnějších večerních hodin. Nezbývá než přizpůsobit český životní styl trendu života jižních zemí Evropy.

S podnětem přišel úsek Rekreačních služeb městské společnosti Tepvos, který po celý měsíc srpen ve vymezených dnech středa, pátek a sobota umožní od 20.30 do 22.30 hodin noční koupání. Uskutečnění bude závislé na počasí, a to při denní teplotě kolem 30°C a následně noční nad 20°C.

Pro zvýšení estetického efektu akce bude celý bazén nasvícen podvodními barevnými reflektory s chrliči vody v různých odstínech.

I návrat do ulic města má své neopakovatelné kouzlo. Nasvícení nového parku u kostela Nanebevzetí Panny Marie přináší velkou romantiku teplé letní noci. Navíc toto místo vytváří neoddělitelný celek s Roškotovým divadlem a rozsáhlým přírodním parkem v jeho dolní části.

Proto v tyto dny přicházejí v podvečerním čase četní návštěvníci, kteří utekli žáru svých příbytků, s dekami, stoličkami a lehátky, aby v pohodlí trávníku a příjemného chládku se oddali relaxaci.

Od 27.července zde Kinematograf Bratří Čadíků promítá po 6 dní od 21.hodiny letní kino. V pondělí 30.července se lze zamyslet nad virtuálním a skutečným životem plným úskalí a humoru u filmu Bajkeři, v úterý 31.července se zasmát s romantickou komedií Bezva ženská na krku a ve středu 1.srpna se lze vydat ve filmu Tátova volha s Eliškou Balzerovou a Tatianou Wilhelmovou na jejich společnou jízdu za rodinným tajemstvím.

Reklama

Výběr článků

Načítám