Hlavní obsah

Korutany stále mají čím ohromit

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Malebná malá moře přetvořená do teplých jezer. Nebeský blankyt nad hlavou, pažitná zeleň horských luk přecházející v stromový smaragd. Krajina čistá, lahodná. Korutany. Nevzdálené, na dojezd blízké. Pro individuální pobyt, ale se škálou aktivit i pro celou rodinu.

Foto: Vratislav Konečný

kdžyž v ráji prší - na zdraví!

Článek

Barevnou paletu navíc ještě obohacuje nabídka nových dobrodružných aktivit a akcí, které jsou toto léto mimořádně pestré, veselé a  pro celou rodinu. V krajině kolem jezer a v sevření hor můžete uspokojit své skryté touhy a přání.

Zatímco před dvěma desítkami let tu v naprosté většině převažovali pěšáci s kletrem na zádech, čutorou a sukovicí, nyní se mezi lehkou turistickou výstrojí s nepostradatelnými walkingovými holemi proplétá stále více cyklistů.

Rakušané postavili stovky kilometrů cyklostezek, směřují přes Slovinsko až k moři. Ale protože vše je v prvé řadě a především o penězích, musí mít klient pocit, že dostává to nejlepší, a i trochu ušetří. Hrát si jen na vlastním písečku je cesta do záhuby, různé slevové karty jsou ve světě, nejen u jižních sousedů, zcela běžné. Cílené jsou zejména na rodiny s dětmi. Učíme se od nich pomalu, ale také už občas na podobný produkt narazíte, zejména v zimních střediscích, letňáci se ještě nerozhoupali. 

Korutany obohatí rodinnou dovolenou o nové zážitky v systému Kärnten-Family-Betriebe. Mírné klima a 2000 slunečných hodin ročně tady platí za ty nejlepší společníky od jara, které tu začíná skutečně brzy, až do pestrobarevného podzimu. 

Korutanská karta (Kärnten Card) otevírá rodinám dveře k návštěvě více než 100 nejzajímavějších korutanských  turistických cílů (lanovky, alpské cesty, muzea, rozhledny, zoologické zahrady, lodě...). Kromě toho je možné u dalších 60 partnerů získat různé slevy.

Program Korutanské karty platí od 14. dubna do 27. října.

Více informací na www.korutany.com a www.kaerntencard.at 

Reklama

Výběr článků

Načítám