Hlavní obsah

Kopřivnické dny techniky navštívilo za víkend přes 25 tisíc lidí

Novinky, Josef Zajíc

O víkendu 4.-5. června zorganizovalo město Kopřivnice spolu se společností Tatra Trucks již 4. ročník Kopřivnických dnů techniky. Po oba dny si diváci užili bohatý program.

Foto: Josef Zajíc

Kopřivnické dny techniky. 5.6.2016.

Článek

Kopřivnické dny techniky se konaly v areálu automobilky, který byl návštěvníkům zpřístupněn po oba dny od 9 do 17 hodin. V sobotu odpoledne proběhlo slavnostní zahájení, kterého se zúčastnil starosta města Miroslav Kopečný a ředitel TATRA Trucks Martin Bednarz.

„Máme zde 30 vystavovatelů včetně všech modifikací aut Tatra.  V rámci Kopřivnických dnů techniky oslavuje značka Tatra 30 let  účasti na nejnáročnější soutěži světa Dakaru. Při té příležitosti se mohli návštěvníci setkat s posádkami soutěžních vozů, " uvedla mluvčí města Jana Hromočuková.

Po oba dny byl připraven i doprovodný program. Nejatraktivnější byla akce Dny otevřených dvěří  v montážnách halách  společností  Tatra Trucks, Tawesco a Tatra Defence Vehicle. 

Pro návštěvníky byla rovněž připravena jízda po polygonu nákladními a terenními auty, ale také v obrněném transportéru OT - 64 SKOT, let vrtulníkem, jízdy osobními vozy Ferrari T 430 a Lamborghini Gallardo.

Po celou dobu byl připraven rovněž kulturní program, který v sobotu zakončil koncert Celeste Buckingham a v neděli Marka Ztraceného s kapelou.

Letošní účast mluvčí odhadla na 25 000 lidí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám