Hlavní obsah

Konference farmaceutických asistentů a lékárníků se konala opět v Praze

Novinky, Petr Mráček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pražském hotelu Olympik se ve dnech 7. a 8. března konala dvoudenní konference farmaceutických asistentů a lékárníků.

Foto: Petr Mráček

Konference farmaceutických asistentů a lékárníků, Praha 2014

Článek

Do Prahy se tato akce sjíždí každý rok právě v březnu. Na programu dvou dnů byla spousta odborných přednášek a doprovodných akcí, například:

Celiakie, zásady bezlepkové diety

Infekce horních a dolních cest dýchacích u dětí

Jak efektivně na rýmu

Léčivé účinky rakytníku a některých léčivých hub

Jak si udržovat správné kognitivní funkce?

A mnoho dalších zajímavých vystoupení na téma zdraví. Přednášky vždy vedli odborníci z řad lékařů, kteří se danému tématu věnují i několik let. Zpestřením byla i módní přehlídka zdravotních punčoch Maxis, kde se předvedl jeden z nejvyhledávanějších modelů u nás - Jan Havlovic.

Páteční večer byl pro účastníky konference ve znamení kulturního programu - Musical Coctail, ve kterém se s největšími hity českých i světových muzikálů představili Šárka Marková, Kateřina Nováková, Hynek Svrček a Roman Vojtek, který byl velmi žádaný u ženského publika při společném focení.

Vystavovatelé nabízeli i své léky, výrobky nebo zdravotní pomůcky a vždy dokázali říct o zdravotních účincích, tak i možných vedlejších účincích.

Příští rok, si v závěru dvou dnů účastníci slíbili, že se v Praze opět sejdou. A to hlavně díky vysoké návštěvnosti a zájmu návštěvníků o nabízené přednášky i doprovodné programy.

Reklama

Výběr článků

Načítám