Hlavní obsah

Kočky bez domova budou hledat nový domov v kulturním centru Na Plechárně

Novinky, Dana Javůrková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Umisťovací výstava koček se uskuteční v neděli 3. února od 11 do 17 hodin v kulturním centru Na Plechárně, v Praze 9. Na své osvojitele zde bude čekat asi 100 koček bez domova.

Foto: Dana Javůrková
Článek

Již pošesté bude přes 100 kočičích uchazečů a uchazeček hledat teplý domov, hebkou dlaň a doživotní pohodičku. Chlupaté krásky a krasavci sem dorazí z nejrůznějších koutů České republiky.

Přijďte si pro kočku, nebo se jen podívat, či si o zvířatech popovídat. Vaše děti se zde mohou pobavit soutěžením na několika stanovištích. Na charitativním tržišti budete moci zakoupit své milé, nebo milému, dárek k blížícímu svátku sv. Valentýna, a navíc se dozvíte úplně všechno o výcviku asistenčních psů.

Na výstavě se můžete obracet s dotazy na veterinární lékaře, kteří na výstavě budou odpovídat na otázky, jež se týkají chovu domácích zvířat. Všechny kočky, které na výstavě budou hledat nové domovy, jsou očkované, dospělé kočky i kastrované. 

Reklama

Výběr článků

Načítám