Hlavní obsah

Klatovy pořádají tradiční Voňavou adventní neděli

Novinky, Hana Jakubčíková Sádlíková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V neděli 1. prosince v 10 hodin se v sále Střední školy zemědělské a potravinářské v Klatovech uskuteční Voňavá adventní neděle. Tradiční akci pořádá Město Klatovy ve spolupráci se SŠZP Klatovy v rámci projektu Zdravé město. Těšit se lze na bohatý kulturní program.

Foto: Hana Jakubčíková Sádlíková

Voňavá adventní neděle nabídne i ukázky zdobení perníčků. Na snímku vyhlášená perníkářka Radka Grösslová z Janovic nad Úhlavou při zdobení perníčků

Článek

V 10.05 hodin, po slavnostním zahájení, vystoupí dětský taneční kroužek RADOST při MŠ Národních mučedníků. V průběhu celého odpoledne budou připraveny ukázky českých vánočních zvyků a tradic, zdobení cukroví, perníčků, pletení vánoček. Těšit se můžete i na ukázky vánočních vazeb, výrobu a prodej vánočních ozdob, vánoční bižuterie a mnohé další.

Na 10.15 hodin je připraveno taneční vystoupení DIAMOND DANCE Klatovy. V 10.30 hodin odstartuje vánoční show s Andělkou – zábavné interaktivní představení s vánoční tematikou plné soutěží, tancování i překvapení.

V 11.30 hodin vystoupí se svým programem kytarový kroužek z DDM Klatovy.

Šikovná a všem ženám známá Martina Šebestová Raiserová jistě zaujme ukázkami vánočního balení dárků, které začne ve 12 hodin.

Celý voňavá adventní neděle bude zakončena vánočními písněmi. Od 13.30 hodin vystoupí HROŠI – chlapecký sbor ZUŠ J. Kličky Klatovy a od 14 hodin zahraje SENTIMENT – hudební skupina ZUŠ J. Kličky v Klatovech.

Vstup na Voňavou adventní neděli je zdarma.

Reklama

Výběr článků

Načítám