Hlavní obsah

Klatovský festival nabídne koncerty, workshopy i volnočasové aktivity

Novinky, Hana Jakubčíková Sádlíková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 14. července od 15 hodin v Klatovech odstartuje třetí ročník rodinného festivalu Open air Lázně s Hitrádiem FM Plus. Na koho se můžete těšit?

Foto: Hana Jakubčíková Sádlíková

Open air Lázně s Hitrádiem FM Plus

Článek

Headlinery letos budou ATMO MUSIC a ADAM MIŠÍK. Společně s nimi dále vystoupí DIANA KALASHOVÁ, REGINALD, ANNET CHARITONOVÁ a SOFIAN MEDJMEDJ. Celý festival odstartuje klatovský ADYS se svou kapelou.

Po celý den budou v areálu opět různé workshopy, které doplní se svým parkourovým zázemím také klatovská skupina Freelance People. Stejně jako loni bude i letos připraveno spoustu sportovních aktivit, terénní hry, volnočasové aktivity, soutěže a workshopy od CzechRoundnet nebo DDM Klatovy. Nově se v letošním roce zapojí i ZUŠ Josefa Kličky v Klatovech.

Letos poprvé pořadatelé vytvoří v areálu festivalu večerní atmosféru, která prolomí bariéry a přivede umělce blíže k fanouškům. Na akustické „Afterparty pod hvězdami“ zahraje kapela Holden a připojí se k ní i další umělci. Na letošním ročníku se poprvé můžeme potkat i s youtubery a musery z Music.ly, kteří si budou v rámci doprovodných aktivit užívat festival společně přímo s návštěvníky.

O občerstvení se letos postará mimo jiné také známé klatovské Café Jednorožec, které nabídne kromě výborné kávy také raw občerstvení a jako v loňském roce zaparkuje v lázních i originální The London Bus se svým občerstvením v londýnském stylu a o osvěžení se v horkém dni postará točená Poctivá Malinovka.

Celým dnem bude provázet moderátor Hitrádia FM Plus Honza Antal

Délka akce: 540 minut

Cena vstupenky je 250 Kč

Vstupenky online můžete objednat na www.mksklatovy.cz

Reklama

Výběr článků

Načítám