Hlavní obsah

Klamovka zve na seminář věnovaný improvizaci

Novinky, Štěpánka Friedrichová

Klub Klamovka DDM hl. m. Prahy je známý tím, že v něm pravidelně probíhá nejen Improliga, ale i semináře, které se zaměřují na zdokonalování improvizačního umění.

Foto: Štěpánka Friedrichová
Článek

O víkendu 28. a 29. ledna se uskuteční na Klamovce od 9.00 do 18.00 dvoudenní seminář Freestyle Longformy pod vedením zkušeného lektora Jakuba Trojáka, který se bude zabývat delšími a hlubšími formami improvizace bez omezeného časového limitu. Bude zaměřen více na příběh, charaktery postav a na jejich vzájemné vztahy.

Budete mít příležitost setkat se s dávnými rodinnými či osobními tajemstvími postav, ve kterých možná najdete sami sebe nebo naopak začnete pochybovat. Bude to zábavné, tíživé, dramatické, romantické, tragické, všední či neokoukané, ale hlavně neopakovatelné.

Naučíte se jak vytvořit opravdové příběhy, jak udržet postavy (které nutně nemusí být lidmi), jak improvizovat tak, že vás příběh a postavy samy vedou. Čeká vás spousta humoru, originality a autentičnosti. Nechte se společně okouzlit okamžikem jménem Longforma!

Cena je 850 Kč. Místa je nutné si rezervovat na workshopy@post.cz, kapacita je omezená 60 místy. Seminář je určen pro všechny od 15 let.

Reklama

Výběr článků

Načítám