Hlavní obsah

Kilo za kilo na podporu Kapky naděje

Novinky, Lenka Žáčková

Optimismus, sebevědomí, a především velká radost ze života, tak v tomto duchu se nesl minulý pátek galavečer Proměna roku 2019, který se konal v prostoru La Fabrika. Nešlo jen o velká osobní vítězství, ale i o pomoc Nadačního fondu Kapka naděje.

Foto: Archiv Nadačního fondu Kapka naděje/Cambridge Weight Plan

Zleva: Vendula Pizingerová, Pauline Janebová, majitelka Cambridge Weight Plan Miroslav Šimůnek, Lenka Špillarová a Jan Fischer jr.

Článek

Už popáté se hublo a pomáhalo. Jasně na samém začátku padlo „Kilo za kilo“, a to hned v několika kategoriích. Motivací bylo samozřejmě hubnutí pro vlastní zdraví, ale i soutěživost a následná pomoc někomu, kdo to opravdu potřebuje, napomohlo ke skvělým výsledkům, ale rozhodně to jednoduché nebylo.

Každoročně se během galavečera odměňují ti, kteří úspěšně prošli proměnou s velkým „P“. Ocenění se přebírali: Maminka roku, Žena roku, Muž roku, Pár roku a také Absolutní vítěz roku 2019, kteří se rozhodli zatočit s kily navíc. O vítězství nerozhoduje pouze úbytek kilogramů, ale především celý příběh a cesta s programem Cambridge Weight Plan. Mezi rozhodující faktory patří také vztahy mezi klienty a výživovými poradci. Podle ředitelky programu Cambridge Weight Plan Pauline Janebové každý rok počet přihlášek do Proměn přibývá. „Dnešní večer je velkou oslavou klientů a jejich snažení. Každoročně se hlásí víc a víc lidí a je opravdu náročné vybrat vítěznou Proměnu.“

Galavečer byl skutečně velkou oslavou těch, kteří společně zhubli. „Kapka naděje tak od nás za každé zhubnuté kilo získala 100 Kč. Letos klientky zhubly celkem 1756 kilogramů, takže jsme na dnešním galavečeru Proměna předali Nadačnímu fondu Kapka naděje šek na 175 600 Kč,“ potvrdila Janebová a vše doložila šekem, který byl na místě předán Vendule Pizingerové, zakladatelce a prezidentce Nadačního fondu Kapka naděje, která si prý program také vyzkoušela. „Jsem ráda, že Kapka naděje získala kvalitního partnera. A už se moc těším na naše budoucí projekty, které společně chystáme,“ prozradila své dojmy Pizingerová. Celých 175 600 Kč z galavečera putovalo do FN Motol.

Vítězové v jednotlivých kategoriích:

Absolutní vítěz – Radka Puščiznová – zhubla 70 kg ve spolupráci s poradkyní Hanou Borkovcovou

Muž roku – Marek Laca – zhubl zhruba 50 kg ve spolupráci s poradkyní Hanou Borkovcovou

Žena roku – Jana Vítková – 55 kg ve spolupráci s poradkyní Ivetou Skalickou

Maminka roku – Marcela Ludvová – zhubla asi 30 kg ve spolupráci s poradkyní Eliškou Voříškovou

Pár roku – Lenka a Marcel Ferbasovi – zhubli celkem 52 kg ve spolupráci s poradkyní Janou Gabryšovou

Slavnostního večera se zúčastnily také známé osobnosti, mezi kterými nechyběla vždy dobře naladěná a optimistická Linda Finková a úspěšný muzikálový zpěvák Jan Kopečný. Moderování se ujala sehraná dvojice Lenka Špillarová a Miroslav Šimůnek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám