Hlavní obsah

Kelly Family se vrací do Prahy

Novinky, Milan Papežík

V příštích měsících zažije Praha dva koncerty členů početného klanu Kellyových. Jedná se o nejmladšího Angela a nejstarší Kathy. V čem se budou lišit jejich vystoupení?

Foto: Aeskimo & Milan Papežík

Angelo a Kathy Kelly míří do Prahy

Článek

Angelo, který vystoupí v pražském Divadle U Hasičů už 12. prosince, představí společně s multiinstrumentalistou a kamarádem Matthiasem Kraussem svoji novou show nazvanou "Mixtape".

„Dříve jsem si pomocí kazeťáku nebo gramofonu vyráběl kazety s mými oblíbenými písněmi. Na tomto turné bych chtěl publiku sestavit tuto kazetu naživo a k některým písním budu vyprávět také krátké příběhy,” uvedl Kelly.

Když Angelo Kelly tvoří coververze, má velký talent vytvořit něco nově znějícího a především svého. „V Irsku je jedno skvělé přísloví. Ke každému příběhu existují dvě verze a ke každé písničce jich existuje dvanáct,” podotkl.

Můžete se těšit na písně od umělců, jako jsou Sting, Snow Patrol, Bruce Springsteen, Joni Mitchel, U2 a mnoha dalších. Navíc má Angelo dar rozesmát svými příběhy publikum, ale také ho přivést k zamyšlení nad životem.

Půjde tedy o speciální koncertní program, kde si přijdou na své nejen fanoušci Kelly Family, ale především fanoušci světové populární hudby od 80. let až po současnost.

Zbývající vstupenky na tento koncert jsou k mání v síti Ticketpro.

21. února příštího roku se fanoušci dočkají několikrát odloženého koncertu Angelovy nejstarší sestry Kathy Kelly. Exkluzivně pouze v Praze Kathy skloubí své dva různé koncertní programy. Tento koncert, který se uskuteční v Konferenčním sále hotelu Svornost, nadchne hlavně náročnější posluchače a fanoušky vážné hudby.

V první části vystoupí se svým učitelem opery Erwinem Stephanem a jejich souborem. Za klavírního doprovodu společně představí operu Fidelio Ludwiga van Beethovena.

Druhá část se ponese v duchu gospelu. Vedle populárních evergreenů obsahuje gospelový program Kathy Kelly také spoustu známých či nově upravených gospelů, spirituálů a irských, německých či španělských písní. Zazní i známé hity od Kelly Family.

Jako hosta si Kathy přizvala českého zpěváka slovenského původu Norberta Peticzkého, kterého všichni znají z Hlasu Československa.

Vstupenky je možné zakoupit v síti Eventim nebo přímo v hotelu Svornost v Dolních Počernicích.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám