Hlavní obsah

Ke Dni dětí chystají ve Velkých Karlovicích Pohádkový les a koupání za korunu

Novinky, Martina Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hned tři akce připravil k tradičnímu Dni dětí pro malé návštěvníky Resort Valachy Velké Karlovice. Pro jeden dárek si mohou děti přijít hned v den svátku, ve středu 1. června. Další dvě akce se uskuteční o prvním červnovém víkendu.

Foto: Josef Vrážel

Dětský park Razulák

Článek

Do termálních bazénů za korunu

Ve středu 1. června mají děti možnost přijít se vykoupat do termálních bazénů relaxačního centra Wellness Horal za symbolickou korunu.

Akce se týká dětí do 14. narozenin při současném doprovodu platícího dospělého (až 3 děti na 1 dospělou osobu). V areálu bazénů mají děti i dětský koutek a díky teplému počasí posledních dnů se dá relaxovat také na venkovní terase, což slibuje příjemný předprázdninový zážitek.

Pirátská plavba a tvoření v parku Razulák

Dětský zábavní park Razulák připravil oslavu na první červnový víkend. V sobotu 4. a neděli 5. června je pro děti připraven speciální program Pirátská plavba, se začátky v 11 a 15 hodin.

Kdo rád tvoří, může zakotvit v dětské dílničce a vyrobit si tam dárkovou taštičku či krabičku nebo si zkusit pískování. Park se nachází na úpatí sjezdovky Razula a nabízí spoustu venkovních aktivit pro děti, například lanáček, tubing, vodní přístav s lodičkami, obří pískoviště, malý dětský kolotoč nebo koloběžky a šlapací autíčka.

Pohádková cesta lesem na Galiku

Největší a tradičně nejoblíbenější dětskou akcí ve Velkých Karlovicích je Pohádková cesta lesem na Galiku. Letos se uskuteční v neděli 5. června. Děti mohou vyrazit na výlet za pohádkovými bytostmi a hrdiny dětských filmů kdykoli mezi 9.30 a 12. hodinou od hotelu Galik.

Budou například zkoumat stopy divokých zvířat s Indiány, se šašky a klauny roztáčet talíře nad hlavou nebo pomáhat Asterixovi s Obelixem válet kameny. V cíli je připraven dárek pro každého, tombola, koutek deskových her, malování na obličej, projížďky na koni a také nabídka valašských specialit na terase hotelu Galik.

Reklama

Výběr článků

Načítám