Hlavní obsah

Když fotí hvězdy, jde mnohdy i o život

Novinky, Jakub Vaniš

Zpěvák Bohuš Matuš, Muž roku 2011 Martin Gardavský a zpěvačka Lucy Junk se nedávno sešli, aby nafotili menší fotostory, ve které se díky dobovým kostýmům přesunuli do 18. století.

Foto: Jakub Vaniš

Martin Gardavský, Lucy Junk a Bohuš Matuš.

Článek

Zámek Křinec byl počátkem srpna svědkem souboje dvou soků o ruku krásné zámecké paní... Říkáte si, scéna jako vystřižená z historického románu Viktora Huga? Omyl! Tentokrát šlo o příběh, který se zrodil v hlavě fotografa Petra Mráčka, který se ujal i realizace.

Aby fotografie udělal ještě atraktivnějšími, vybral si za modely známé české hvězdy a to jmenovitě zpěváka Bohuše Matuše, zpěvačku a herečku Lucy Junk a Martina Gardavského, který se pyšní titulem Muž roku 2011 a 2. nejkrásnější muž světa.

Kostým pro zpěváka Bohuše Matuše nebyl bohužel kompletní a tak se zpěvák po starém zámku pohyboval coby hradní pán zcela bos a nejednoho napadlo, jaký dopad toto bude mít na jeho zdraví. Naštěstí Bohuš Matuš je nejen skvělý zpěvák, ale i chlap jak hora, a tak se ve zdraví dožil svých 40. narozenin, které oslavil o uplynulém víkendu.

Martin Gardavský měl větší štěstí, kostým mu padl jako ulitý a člověk by mu i věřil, že přicestoval časem z dob minulých. Štěstí ho opustilo až v momentu, kdy došlo na souboj mezi oběma soky o ruku krásné zpěvačky Lucy Junk. Naštěstí se jednalo pouze o zdařilé repliky pistolí a nikdo nepřišel k úhoně.

Modelové z řad našich známých osobností se ujali focení s profesionalitou, která je jim vlastní, a komplikace v podobě menších nástrah, které pro ně na místě byly přichystány, zvládli s naprostou grácií. O skvělou vizáž se jim postaral mladý a talentovaný vizážista a kadeřník v jedné osobě Sivoi Joshua Tony.

Výsledné fotografie obohacené o příběh jsou v tuto chvíli již na světě. Jak jejich autor uvedl na svém facebookovém profilu, kde jsou fotografie vč. příběhu k nalezení, plánuje jejich uveřejnění v rámci své výstavy, která by se měla uskutečnit ještě v letošním roce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám