Hlavní obsah

Kathy Kelly si zazpívala s dětmi z olomoucké základní školy Heyrovského

Novinky, Milan Papežík

Členka legendárních Kelly Family vystoupila v sobotu v atriu základní školy Heyrovského v Olomouci a s dětmi ze školního sboru si zazpívala jeden z největších hitů 90. let, píseň An Angel.

Foto: Milan Papežík

Kathy Kelly v Olomouci (18.6.2016)

Článek

Základní škola Heyrovského v sobotu 18. června zažila nevšední koncert. Vystoupila zde frontmanka legendárních Kelly Family Kathy s finalistou Hlasu ČS Norbertem Peticzkým. Došlo nejen na Kathyiny sólové písně, gospely a tradicionály ze všech koutů světa, ale společně s Norbertem zazpívala v duetech i ty nejznámější hity kapely Kelly Family.

Kromě českých fanoušků dorazila na koncert silná fanouškovská základna z Polska, příznivci ze Slovenska, Rakouska a Německa. Absolutní rekordmankou byla fanynka Inga z Ukrajiny, která do Olomouce cestovala přes 24 hodin.

Společně s Kathy si zazpívaly i talentované děti ze školního pěveckého sboru Bambini di Heyrák. Zazněla velice zajímavá verza písně Tonight z West Side Story, kterou sbor prezentoval sám, a o husí kůži se postarala i  skladba Hallelujah od Leonarda Cohena.

Největší peckou byla ovšem nejznámější hitovka od Kelly Family An Angel, jejíž sloky zpívala Kathy ve španělštině a refrén se sborem. Bylo to opravdu dechberoucí vystoupení a rodiče účinkujících mohou být na své ratolesti právem hrdí. Děti předvedly naprosto strhující výkon.

Poté, co odzněla společná píseň Kathy a Norberta Miracles, si obecenstvo vytleskalo další přídavky. Velice příznivé počasí dodalo koncertu o to lepší atmosféru. Zdá se, že jinak nevyužitý prostor atria školy je na koncerty jako dělaný a byla by škoda, neuspořádat zde nějakou další zajímavou akci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám