Hlavní obsah

Kathy Kelly se cítila v hanácké metropoli jak v Irsku

Novinky, Milan Papežík

Skvělá pověst vyhlášeného olomouckého pubu Black Stuff se šíří i za hranice naší země. Není se čemu divit, vždyť Black Stuff Irish Bar získal v roce 2015 titul nejlepšího pivního baru v ČR.

Foto: Milan Papežík

Kathy Kelly v Olomouci před Black Stuff Irish Pubem

Článek

O tomto místě se dozvěděla také Kathy Kelly, členka legendární hudební skupiny The Kelly Family, která zde v pátek 10. června uspořádala tiskovou konferenci pro média.

„Mám k Irsku velice blízký vztah, je to přímo moje srdeční záležitost, protože jsem tam s rodinou vyrůstala a před pár lety i žila. A tato hospůdka se mi opravdu moc líbí. Je to tu tak autentické, útulné. Cítím se zde prostě jako v Irsku a toto místo pro tiskovou konferenci je prostě dokonalé,” prohlásila Kathy Kelly.

Kathy přijela do Olomouce více než týden před svým vystoupením, které se uskuteční 18. června v Atriu ZŠ Heyrovského. Bude zde koncertovat s finalistou Hlasu ČS Norbertem Peticzkým, s nímž v minulém roce natočila duet Miracles, který se držel několik týdnů na 1. místě jedné české internetové hitparády.

Jako speciální host vystoupí dětský pěvecký sbor Bambini di Heyrák. Kathy zazpívá několik gospelů, tradicionálů a možná dojde i na operu, které se pár posledních let věnuje. S Norbertem pak v duetech zazpívá několik známých hitů od Kelly Family, čímž potěší hlavně fanoušky této kapely.

„Nyní se musím soustředit na zkoušení s Norbertem, ale určitě do Black Stuffu zajdeme na nějaký drink pár dní před koncertem, když bude trocha volna,” podotkla Kathy.

Kathy samozřejmě není jedinou hvězdou, kterou nadchla atmosféra tohoto baru, před rokem Black Stuff navštívila i její sestra Patricia Kelly. Dalším významným hostem byl jeden z nejuznávanějších bubeníků na světě Marco Minnemann, člen tria The Aristocrats. Často zde také koncertuje finalista 1. ročníku České SuperStar Julián Záhorovský s kapelou.

Reklama

Výběr článků

Načítám