Hlavní obsah

Karvinská nemocnice chystá WiFi pokrytí

Novinky, Milan Haluška

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bezdrátové internetové připojení (WiFi) je v dnešní době již jistý standard. Poskytují jej restaurace, obchodní domy, ale například také nemocnice. V nemocnici v Karviné-Ráji chtějí pacientům zpříjemnit pobyt právě tímto krokem.

Foto: Milan Haluška

Nemocnice v Karviné-Ráji

Článek

Připojení se v současné době buduje a bude pokrývat většinu lůžkových oddělení. Poté se chce nemocnice zaměřit i na pokrytí zbývajících prostor, jde především o pokrytí čekáren a ambulancí.

„V dnešní době se málokterý člověk bez připojení k internetu obejde. Pacienti i návštěvníci nemocnice jej často požadují, proto se snažíme instalaci v co nejkratším možném termínu uskutečnit,” sdělila mluvčí karvinské nemocnice Radmila Fleischerová.

Bezdrátové připojení již několik let funguje například v karvinské Hornické nemocnici a k dispozici je i v nemocnici v Havířově. Po Karviné přijde na řadu pokrytí v nemocnici v Orlové.

Připojit se je možné čímkoliv

Takzvané WiFi (bezdrátové připojení) je možné zachytit na jakémkoliv přístroji, který tento standard podporuje. Jde například o chytré mobilní telefony, tablety či notebooky. Stačí se jen připojit a pak už si prohlížet své oblíbené internetové stránky.

Reklama

Výběr článků

Načítám