Hlavní obsah

Karvinou se valili cyklisté

Novinky, Pavel Jaňurek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na sobotu 11. června si připravili pracovníci organizace Valíme se soutěž nejen pro cyklistické nadšence s názvem Valíme se Karvinou. Soutěžní dvojice zdolávaly různé úkoly po celém městě.

Foto: Pavel Jaňurek

Soutěžní dvojice například stříkaly vodou přes plachtu

Článek

Přihlásilo se několik desítek cyklistů a pořadatelé měli napilno, aby nápor zvládali. Na některých stanovištích se v některých chvílích sjelo i 5 závodních dvojic. "V samotné soutěžní hře proti sobě soupeří dvojice v libovolném složení - jejich členové jsou ve věku minimálně 15 let," uvedli organizátoři akce.

Zapojili se i hasiči. Na jejich stánku museli závodníci stříkat vodou přes plachtu, za kterou běhal druhý závodník dané dvojice a "chytal" vodu do děravého kbelíku. Cílem bylo kbelíky naplnit jednu plnou nádobu.

Na náměstí je po závodě připravena diskotéka pod širým nebem. Doprovodný program probíhá na náměstí celé odpoledne. Diváci mohli vidět kupříkladu pohádkové vystoupení divadelního souboru Bambules, vystoupení zájmových útvarů střediska volného času Juventus, nebo deathfolkovou kapelu Úspěch.

Na vítěznou dvojici Valíme se Karvinou letos čekají notebooky. Závodníci umístěni na dalších místech dostanou fotoaparáty nebo například hodinky. Pro všechny účastníky jsou připravena trička, poukázky na občerstvení a volná vstupenka na diskotéku X-Max Dance Hall Karviná.

Po akci následuje noční After party nejen pro pořádající a závodníky ve studentském klubu U Einsteina.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám